Sunday, October 20, 2024
HomeStiriAndreea Bănică, de la gospodină la divă absolută în doar câteva ore....

Andreea Bănică, de la gospodină la divă absolută în doar câteva ore. Transformarea care i-a impresionat pe fani

### **Andreea Bănică, de la gospodină la divă la nunta Lorei**

Andreea Bănică a făcut o transformare remarcabilă pentru a participa la nunta Lorei, strălucind în cadrul evenimentului și lăsându-i pe toți invitații impresionati. Cu toate că, cu câteva ore înainte de marele eveniment, ea și soțul său erau ocupați cu treburile casnice, artista a reușit să se reinventeze complet, etalând un decolteu atrăgător.

### **O apariție de neuitat la nuntă**

La vârsta de 46 de ani, Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute figuri din industria muzicală românească, iar aparițiile sale nu trec niciodată neobservate. La nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu, aceasta a purtat o rochie neagră elegantă, cu paiete și bretele, care a captat privirile tuturor. Coafura sa, cu bucle lejere, a adus aminte de stilul Shakirei, adăugând un plus de farmec look-ului său.

În legătură cu alegerea culorii rochiei pentru un eveniment de nuntă, Andreea a explicat: „Negrul este eleganța supremă.” Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia laudându-i atât look-ul, cât și prestația: „Impecabili!”, „Sunteți superbi!”

### **Nunta Lorei: O adevărată poveste de basm**

Lora a strălucit ca o prințesă în ziua nunții, purtând o rochie albă cu bretele subțiri, corset înflorat și un voal lung. La petrecere, a optat pentru o a doua rochie, tot realizată de designerul Alexandra Calafeteanu. Mirele, Ionuț Ghenu, a ales un costum elegant din catifea vișinie, în timp ce domnișoarele de onoare au purtat rochii roz, aducând un strop de culoare evenimentului.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântu Gheorghe Nou din București, iar apoi, alaiul de nuntă s-a îndreptat spre salonul Jubile, unde s-a desfășurat petrecerea. Aproximativ 400 de invitați, inclusiv vedete din showbiz, au fost prezenți pentru a sărbători acest moment special.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### **Reacții și controverse online**

Andreea Bănică a fost deseori subiect de discuții în mediul online, dar rămâne o personalitate apreciată. Recent, a postat o fotografie îndrăzneață din pat, îmbrăcată într-un costum negru, lăsând fanii fără cuvinte. În descrierea imaginii, a afirmat: „Cârcotași sunt mulți! Eu sunt bine cu mine,” arătând astfel că nu se lasă influențată de critici.

Această postare a generat rapid reacții din partea publicului, devenind virală și stârnind discuții atât între susținătorii săi, cât și între criticii care îi contestă alegerile. Indiferent de controverse, Andreea Bănică continuă să îmbine cu succes cariera artistică cu aparițiile remarcabile, menținându-se în preferințele publicului.

RECOMANDATE

POPULARE