Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAndreea Bălan a vorbit dechis despre relația cu Victor Cornea: "Victor îmi...

Andreea Bălan a vorbit dechis despre relația cu Victor Cornea: “Victor îmi oferă…”

Andreea Bălan, mamă a două fiice din mariajul cu George Burcea, Ella (7 ani, pe cale să împlinească 8) și Clara (5 ani), are reguli stricte în ceea ce privește utilizarea dispozitivelor electronice. Ea interzice fetelor să folosească telefoanele și tabletele până la vârsta de 11-12 ani, pentru a le proteja de posibile probleme emoționale, așa cum a explicat în trecut.

Referitor la fetele sale și relația cu Victor Cornea, mai tânăr cu 9 ani, Andreea a spus:

„Deocamdată, ne bucurăm de desene animate și filme educative precum *Inside Out*, care oferă lecții valoroase. Mama s-a mutat cu noi și ne ajută foarte mult cu treburile casnice. Victor locuiește aici și ne sprijină constant. De asemenea, are turnee și este clasat în TOP 100. Chiar am început să învăț puțin tenis.

Victor îmi aduce multă liniște și stabilitate. Îl însoțesc la turnee, mergând cam o săptămână pe lună; ultima dată am fost la Como. A câștigat câteva turnee la care am fost prezentă. Fiul lui, crescut cu multă dragoste de mama lui, Irina, completează această frumoasă familie extinsă. Fetele merg la tenis, pian și gimnastică.”

Andreea Bălan va susține un concert sold out pe 16 octombrie, la Sala Palatului.

„Munca mea este o formă de vindecare sufletească, în care îmi proiectez visurile de când aveam zece ani. Am muncit mult pentru a ajunge aici, iar disciplina este esențială; fără ea, talentul nu valorează nimic,” a adăugat artista.

RECOMANDATE

POPULARE