Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAndreea Bălan a oferit detalii despre relația pe care o are cu...

Andreea Bălan a oferit detalii despre relația pe care o are cu femeia care i-a dăruit un copil lui Victor Cornea, partenerul său actual

Andreea Bălan a discutat despre mama băiețelului pe care iubitul ei, Victor Cornea, îl are dintr-o relație anterioară.

Andreea și Victor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar tenismenul s-a integrat perfect în viața familiei artistei, având o relație bună cu fiicele acesteia, ceea ce se reflectă în postările lor pe rețelele sociale. Victor are un băiețel, Luca, în vârstă de 11 ani, dintr-o fostă relație.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea a vorbit pentru prima dată despre mama băiețelului lui Victor, exprimându-se cu multă apreciere la adresa acesteia. „Luca este un băiețel educat foarte bine de mama lui, Irina. Suntem o familie extinsă și ne bucurăm de fiecare dată când ne întâlnim cu toții”, a spus Andreea.

### Planuri de viitor pentru Andreea Bălan și Victor Cornea

Când a fost întrebată dacă se gândesc să-și mărească familia, Andreea a fost foarte sinceră. „Am decis împreună că nu ne dorim alți copii. Victor are deja un băiețel de 11 ani, iar eu am două fetițe. El va fi mult timp pe drumuri, și un nou copil nu ar avea sens. În plus, creșterea a două copii nu este ușoară, și nici eu nu îmi mai doresc acest lucru. Luca vine frecvent la noi”, a explicat Andreea Bălan, într-un interviu.

RECOMANDATE

POPULARE