Friday, October 18, 2024
HomeStiriAndra Măruță, aspru criticată: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”. Ce le-a...

Andra Măruță, aspru criticată: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”. Ce le-a atras atenția internauților?

Andra Măruță a fost recent ținta unor critici din partea fanilor, care au observat că artista a acumulat câteva kilograme în plus. Deși Andra a recunoscut că a luat în greutate, mulți dintre fanii ei nu consideră că acest lucru ar trebui să conteze atât de mult. La fel ca în cazul altor vedete publice, cum ar fi Gabriela Cristea, și Andra a fost comentată pentru aspectul fizic, dar a primit și susținere din partea celor care o apreciază pentru talentul și personalitatea ei.

La 37 de ani, Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România, având o prezență constantă pe micile ecrane, în concerte și pe rețelele de socializare. Însă, popularitatea ei nu o scapă de critici. Într-un videoclip recent postat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată de unii internauți că s-a îngrășat, fiind chiar comparată cu Gabriela Cristea.

### Critici pentru Andra Măruță legate de greutate
Comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară, unele persoane subliniind că Andra ar fi câștigat kilograme în plus și sugerând că ar trebui să facă mai multe eforturi pentru a-și menține forma fizică. Printre remarci s-au numărat replici precum: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra” sau „Pe la sală când?”. Cu toate acestea, Andra a fost apărată de numeroși fani care consideră că valoarea ei artistică și personalitatea sunt mult mai importante decât aspectul fizic.

### Fanii o susțin pe Andra
De partea cealaltă, mulți fani au răspuns criticilor subliniind că vocea și talentul artistei sunt ceea ce contează cu adevărat. „Singura greutate pe care o deține Andra este vocea”, a comentat un susținător. Alte persoane au remarcat frumusețea interioară a Andrei și au apreciat faptul că ea se simte bine în pielea ei, indiferent de schimbările fizice.

Reacțiile susținătorilor au fost pline de admirație, subliniind că Andra este un exemplu de femeie care își trăiește viața autentic, fără a se lăsa influențată de presiunea socială legată de aspectul fizic. „Andra, o cântăreață care are curajul să se simtă bine în pielea ei și să iasă pe scenă așa cum este. Jos pălăria!” a adăugat un alt fan.

În concluzie, deși Andra Măruță a fost criticată pentru aspectul său, susținătorii ei îi amintesc constant că talentul și felul ei de a fi sunt cele care contează cel mai mult.

RECOMANDATE

POPULARE