Monday, October 21, 2024
HomeStiriAndi Moisescu trece prin momente îngrozitoare

Andi Moisescu trece prin momente îngrozitoare

Andi Moisescu trece prin momente de doliu, întrucât a suferit pierderea unei persoane dragi în viața sa. Anunțul trist a fost făcut de nimeni altul decât de juratul emisiunii “Românii au talent”, care este copleșit de durere încă de la producerea evenimentului tragic. Andi Moisescu a ales să vorbească despre această mare pierdere prin intermediul rețelelor de socializare, exprimându-și starea complet afectată.

Astăzi dimineață, Andi Moisescu a postat un mesaj trist pe platformele de socializare. Juratul emisiunii “Românii au talent” a anunțat că una dintre persoanele apropiate lui a părăsit această lume în mod neașteptat. Este vorba despre Nea Bebe, un angajat al Terasa Baraka din Parcul Herăstrău.

Andi și Nea Bebe se cunoșteau foarte bine și aveau o relație strânsă, deoarece acesta din urmă era extrem de cunoscut printre vedetele care vizitau locația respectivă. Nea Bebe era un veteran al terasei, lucrând acolo încă din anul 1999 și bucurându-se de afecțiunea tuturor clienților. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra vedetei ProTV, care a mărturisit că Nea Bebe era “sufletul skate parkului din Herăstrău”.

“Nea Bebe, ne-ai frânt inimile. Dumnezeu să te odihnească. Vei lipsi foarte mult”, a fost mesajul transmis de Andi Moisescu.

Nea Bebe era într-adevăr un personaj special, care aducea zâmbete pe buzele tuturor. Știa cum să se facă plăcut și era extrem de apreciat de către toți cei din jur. Era și un talent deosebit, având absolvită Școala Populară de Arte. La postarea lui Andi au curs numeroase mesaje de condoleanțe. Cei care l-au iubit și au avut ocazia să-l cunoască în terasa unde a scris istorie, le-au transmis gânduri sincere pentru persoana care îi întâmpina cu căldură și le făcea ziua mai bună prin glumele și zâmbetele sale.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dumnezeu să-i ierte păcatele și să-i ofere odihnă veșnică! Nea Bebe, sufletul skate parkului din Herăstrău. Oh, Doamne! Drum lin în lumina! Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt doar câteva dintre comentariile emoționante lăsate de internauți la postarea lui Andi Moisescu.

Sourceimpact.ro
RECOMANDATE

POPULARE