Sunday, October 20, 2024
HomeVedeteAnca Țurcașiu s-a afișat în ipostaze incendiare

Anca Țurcașiu s-a afișat în ipostaze incendiare

În ultima perioadă, Anca Țurcașiu a atras atenția în mediul online prin imaginile provocatoare pe care le-a postat. Schimbarea radicală prin care trece artista după divorțul de fostul soț nu a trecut neobservată de internauți. Dacă unii consideră că devine din ce în ce mai atrăgătoare, chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, alții sunt de părere că atitudinea pe care o adoptă în prezent nu este deloc potrivită și că uită de anumite exigențe impuse de vârstă și statut. Iată care a fost motivul pentru care admiratorii Ancăi Țurcașiu au “taxat-o”!

Recent, Anca Țurcașiu a postat o fotografie în mediul online în care își expune picioarele, prezentând internauților și ținuta sa de seară. În locul obișnuitelor pijamale, artista a ales să se răsfețe și să poarte dantelă neagră, fapt pentru care nu a ezitat să arate și admiratorilor săi cât de bine se simte.

“Puțină dantelă este întotdeauna binevenită…”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul imaginii postate. Cu toate acestea, această apariție a adus și critici în mediul online.

Printre mulțimea de complimente și cuvinte frumoase, au existat și opinii diferite, unele fiind serioase, în timp ce altele aveau un ton ironic. Apropierea exagerată dintre cântăreață și colegul său Jean Gavril, de pe micile ecrane, nu este privită cu ochi buni de către cei care o urmăresc pe actriță, astfel încât internauții nu s-au ferit să facă glume pe seama acestui aspect. “A venit Jean Gavril să repeți cu tine?”, a întrebat ironic unul dintre internauți.

Pe de altă parte, Anca Țurcașiu este criticată pentru aparițiile ei prea îndrăznețe, atât în viața reală, cât și pe rețelele de socializare. Aceasta devine un motiv pentru unii să-și piardă admirația pe care i-o purtau anterior.

“Se pare că treci printr-o criză a vârstei și încerci să epatezi. Te expui în diferite moduri, aștepți complimente, te comporți fără jenă în preajma bărbaților tineri, ca o puștoaică. Ar trebui să accepți vârsta și să te comporți decent! Aveam o altă impresie despre tine. Îmi plăceai foarte mult”, a menționat o admiratoare.

Este evident că aparițiile și comportamentul Ancăi Țurcașiu au stârnit reacții diverse în rândul fanilor săi, iar ea își găsește în continuare echilibrul între complimente și critici.

Sourcewowbiz.ro
RECOMANDATE

POPULARE