Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAnca Dinicu a plecat de la Antena1 la Protv

Anca Dinicu a plecat de la Antena1 la Protv

Anca Dinicu, o forță emergentă în televiziunea românească, a făcut recent o mutare surprinzătoare de la Antena 1 la Pro Tv. Celebrul post de televiziune din Pache Protopopescu a semnat cu vedeta pentru mai multe proiecte ambițioase.

În cadrul serialului de succes “Vlad”, de la Pro Tv, Dinicu o interpretează pe personajul Gicuța. În plus, vedeta a început filmările pentru un nou proiect și a vorbit deschis despre această schimbare majoră în cariera sa.

În discuția cu FANATIK, Anca Dinicu a împărtășit că această tranziție profesională de la Antena 1 la Pro Tv a fost benefică.

Ea este o susținătoare înrăită a schimbării și a inovației, iar intrarea cu inima deschisă în noile proiecte a dat roade pozitive. Actrița, cunoscută pentru rolul din serialul “Vlad”, a dezvăluit că noile sale proiecte au depășit așteptările.

Actualmente, Dinicu este implicată în filmările pentru emisiunea “Săriți de pe fix”, prezentată de Cabral, alături de colegii Anisia Gafton, Alex Bogdan, Emily Burghelea și alții.

Actrița susține că show-ul este plin de surprize și umor, promițând că telespectatorii nu vor fi dezamăgiți. Totuși, pentru Dinicu, unul dintre aspectele provocatoare a fost să-și mențină echilibrul fizic în timpul filmărilor, având în vedere operațiile recente la genunchi.

Cu toate acestea, Dinicu a reușit să-și depășească temerile și să se adapteze la ritmul intens al filmărilor. În ciuda programului lung de filmare și a luptei cu oboseala, actrița a păstrat un spirit pozitiv și a ajuns să se adapteze la acest ritm solicitant.

Totodată, ea a evidențiat sprijinul echipei de machiaj care a ajutat-o să arate bine în ciuda oboselii.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

În privința parcursului ei profesional, Dinicu consideră că succesul ei a fost influențat de o multitudine de persoane, inclusiv profesori, colegi de scenă și regizori.

Toate aceste interacțiuni și experiențe au creat contextele favorabile pentru dezvoltarea carierei sale. De asemenea, pe lângă implicarea sa în televiziune, Dinicu continuă să activeze în teatrul românesc, unde se pregătește să prezinte noi surprize în toamnă.

Ca o superstiție personală, ea preferă să nu dezvăluie detalii despre proiectele viitoare, de teamă că acestea nu se vor mai întâmpla dacă vor fi împărtășite prea devreme.

Cu toate acestea, Dinicu a asigurat că telespectatorii pot aștepta noi și incitante lucruri din partea ei în viitorul apropiat. În concluzie, Anca Dinicu se pare că s-a adaptat cu succes la schimbările recente din cariera ei și pare pregătită să-și îmbrățișeze provocările viitoare cu același entuziasm și dedicare.

RECOMANDATE

POPULARE