Sunday, October 20, 2024
HomeStiriAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, confruntare decisivă la ultima înfățișare în procesul...

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, confruntare decisivă la ultima înfățișare în procesul de divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit miercuri, 9 octombrie, la ultima ședință în cadrul procesului de divorț, desfășurată la Judecătoria Buftea. Antrenorul, actualmente liber de contract, a adus în instanță un martor controversat.

Laurențiu Reghecampf l-a invocat pe Valentin Petrișor, cunoscut sub numele de Dinte, ca martor în procesul său împotriva Anamariei Prodan.

### Întâlnirea de la Judecătorie

Cei doi au fost prezenți la prânz pentru ultima audiere dintr-un divorț ce durează de trei ani. Anamaria Prodan a ajuns prima, însoțită de avocatul său, Oleg Burlacu. Fina ei, Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache, a fost martoră în acest proces.

Surpriza a fost reprezentată de sosirea lui Laurențiu Reghecampf, care a venit împreună cu Dinte, un paparazzo cunoscut. Cei doi, îmbrăcați elegant, au intrat în sala de judecată, fiind asaltați de jurnaliști.

### Reacția Anamariei Prodan

Anamaria Prodan nu a fost deloc surprinsă de alegerea martorilor de către antrenor. „Nu vreau să știu despre martorii lui. Mă dezgustă tot, dar așa este viața. Dumnezeu va lua din viața mea și a copiilor mei tot ce e rău,” a declarat aceasta.

### Martorul și declarațiile sale

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Audierile au durat câteva ore, iar la final, cei doi nu au oferit declarații. Conform surselor, martorul adus de Reghecampf, Valentin Petrișor, a fost trimis acasă de judecători pentru că a oferit declarații considerate false.

Valentin Petrișor a declarat presei că Anamaria Prodan nu intenționează să divorțeze și că ar solicita o sumă între 20.000 și 30.000 de euro pe lună pentru copilul lor de 12 ani. El a adăugat că a auzit-o pe Anamaria spunând că ar dori să amâne procesul.

### Răspunsul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a reacționat vehement la afirmațiile martorului, anunțând că va lua măsuri legale împotriva acestuia. „Nici nu s-a discutat vreodată despre așa ceva! Este mincinos! Vom publica declarațiile lui și îl vom da în judecată pentru tot ce a spus, inclusiv pentru mărturie mincinoasă,” a declarat ea.

Avocatul ei, Oleg Burlacu, a confirmat intenția de a acționa în instanță împotriva lui Valentin Petrișor.

### Cine este Dinte, martorul controversat

Valentin Petrișor, cunoscut sub numele de Dinte, a fost implicat într-un incident cu poliția olandeză în 2011, alături de Natalia Mateuț, fostă iubită. Cei doi au fost reținuți în Amsterdam într-un dosar de fraudă legată de utilizarea cardurilor clonate.

Valentin a descris cum au efectuat cumpărături de lux, folosind carduri care nu le aparțineau, și cum au fost prinși de poliție la ieșirea din hotel.

Instanța va rămâne în pronunțare până pe 22 octombrie, iar avocații trebuie să depună concluziile. Sentința va fi afișată pe portalul instanței pe 24 octombrie.

RECOMANDATE

POPULARE