Friday, October 18, 2024
HomeStiriAnamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf: “De...

Anamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf: “De acolo cred că a pornit frustrarea”. Ce rol a jucat Gigi Becali

Deși ambele părți au negat orice implicare sentimentală, au existat speculații în presă despre o posibilă legătură între Anamaria Prodan și Dan Alexa, sugerând că ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Totuși, agenta de jucători oferă o altă explicație pentru aceste zvonuri.

Potrivit Anamariei Prodan, discuțiile legate de o relație cu Dan Alexa ar fi apărut din alte motive. “Eu l-am propus pe Dan la FCSB, într-o perioadă în care Laurențiu nu avea echipă, dar Gigi Becali nu era interesat de această propunere. Totuși, au avut loc discuții între Gigi și Dan, iar în final nu au ajuns la un acord. De aici, probabil, au apărut frustrările, deoarece Gigi a ales să discute cu Alexa, dar nu și cu Reghe”, a explicat ea.

### Dezvăluiri recente despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Impresara a oferit și noi detalii despre relația sa cu fostul ei soț, menționând că el era nemulțumit de colaborările sale cu anumite figuri din fotbalul românesc. “El îmi cerea să renunț la multe colaborări, nu mai suporta pe nimeni. Dan Alexa era, probabil, persoana pe care o detesta cel mai mult”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu recent.

### Laude aduse finanțatorilor din fotbalul românesc
Anamaria Prodan a subliniat că are o mare admirație pentru câțiva dintre finanțatorii echipelor de fotbal din România, dar consideră că Gigi Becali este cel mai remarcabil dintre aceștia. “Gigi este unic! Mereu spuneam că eu și el suntem cei mai buni atât în showbiz, cât și în sport. Nu există altcineva ca noi”, a declarat ea. Totodată, a apreciat și pe alți conducători de cluburi precum cei de la Universitatea Craiova, CFR Cluj și Rapid, remarcându-l pe Dan Șucu pentru abordarea sa modernă în gestionarea afacerilor fotbalistice.

### Învinuiri legate de procesul de divorț
Anamaria Prodan a fost șocată de acuzațiile făcute în timpul procesului de divorț, în care un martor cheie a sugerat că ar fi avut relații cu mai multe personalități din fotbalul românesc. “În timpul audierilor, martorul a dat nume importante din fotbal, dar când a fost întrebat de dovezi, nu a putut să le ofere. A fost foarte frustrant să văd cum se râdea pe marginea acestor acuzații nefondate”, a spus impresara.

### Incidentul din 2019 și cariera lui Dan Alexa
Un incident notoriu din 2019, în care Anamaria Prodan a fost surprinsă lovindu-l pe Dan Alexa, a alimentat speculațiile privind o relație mai apropiată între cei doi. Alexa a recunoscut că acel incident i-a afectat cariera, dar a subliniat că nu a fost vorba de o relație amoroasă. “Am fost ajutat mult de Anamaria, mai ales la Călărași, dar respectul a fost baza relației noastre. Incidentul m-a afectat, dar a trecut”, a spus el.

### Relația profesională actuală
Deși încă mai colaborează profesional, Alexa a menționat că legăturile dintre el și Anamaria Prodan s-au răcit în ultima perioadă. “Ea are propriile ei probleme acum, iar eu mă concentrez pe munca mea. Jucătorii de la echipă sunt aduși de mine”, a declarat Alexa.

### Părerea lui Dan Alexa despre divorțul dintre Prodan și Reghecampf
În ceea ce privește divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Alexa le-a recomandat celor doi să evite să-și expună viața personală în presă. “Divorțul este problema lor, dar cred că ar trebui să-și rezolve lucrurile în familie, nu în fața presei”, a spus el.

RECOMANDATE

POPULARE