Friday, October 18, 2024
HomeStiriAnamaria Prodan a făcut anunțul despre nunta cu Ronald Gavril: „Mi-au dat...

Anamaria Prodan a făcut anunțul despre nunta cu Ronald Gavril: „Mi-au dat lacrimile dimineață când m-am trezit și l-am văzut”. Când va face pasul cel mare alături de noul iubit..

Anamaria Prodan a oferit dezvăluiri surprinzătoare în această dimineață, în cadrul emisiunii *Follow us!*, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, difuzată zilnic la Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 8:00.

Impresara a vorbit despre relația sa cu boxerul Ronald Gavril, bărbatul care i-a fost alături în această perioadă dificilă, marcată de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Ronald Gavril au început să apară împreună la începutul anului și se bucură de o relație fericită. Artista este pregătită să facă pasul către o nouă etapă, spunând că este gata să spună “Da” în fața ofițerului stării civile, dacă destinul le va surâde.

„Sunt o romantică incurabilă și când iubesc, fac totul pentru persoana de lângă mine. Dacă va fi să mă căsătoresc cu Ronald, vom face acest pas. Discutăm despre viitor, însă după experiențele prin care am trecut, îmi este teamă să-mi pun inima din nou pe tavă. Însă Ronald mi-a promis că mă va vindeca de toate temerile mele”, a mărturisit Anamaria Prodan, exprimându-și deschis emoțiile față de partenerul său.

### Situația din procesul de divorț
Săptămâna trecută a avut loc ultima înfățișare în cadrul procesului de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un episod care a ținut atenția presei din România în ultimii trei ani. Cuplul, odinioară văzut ca unul dintre cele mai solide din țară, a ajuns în centrul unui scandal mediatizat.

Anamaria Prodan a anunțat că, după pronunțarea sentinței, intenționează să facă publice transcrierile din sala de judecată, pentru a oferi claritate asupra situației. În cadrul ultimei înfățișări, fostul soț al impresarei a adus un martor controversat, un paparazzi, care a lansat o serie de acuzații atât în fața instanței, cât și în spațiul public, conform declarațiilor Anamariei Prodan.

### Renunțarea la numele Reghecampf
Una dintre cerințele exprimate de Laurențiu Reghecampf în acest proces este ca Anamaria să renunțe la numele său de familie. Impresara a confirmat că va face acest pas și va reveni la numele său original, chiar dacă acest lucru implică un efort semnificativ, inclusiv modificarea actelor din Statele Unite. În tot acest timp, Ronald Gavril i-a fost un sprijin constant, oferindu-i speranță și încurajare în fața dificultăților.

„Ronald a fost incredibil de susținător. Dimineață mi-a trimis un mesaj emoționant, în care mi-a spus că nu voi fi niciodată singură și că vom depăși împreună acest moment dificil. A fost exact impulsul de care aveam nevoie pentru a merge mai departe”, a povestit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii.

Aceste dezvăluiri ne arată latura sensibilă și deschisă a impresarei, care continuă să lupte pentru fericirea și liniștea sa, sprijinită de partenerul ei, Ronald Gavril.

RECOMANDATE

POPULARE