Sunday, October 20, 2024
HomeStiriAlina Eremia a apărut pe internet cu burtica la vedere! Vedeta radiază...

Alina Eremia a apărut pe internet cu burtica la vedere! Vedeta radiază de fericire.

Alina Eremia a făcut recent valuri pe internet, apăruând cu burtica de gravidă la vedere și explicând fanilor despre contextul acestei imagini.

Recunoscută ca una dintre cele mai talentate artiste din România, Alina a reușit să își construiască o bază de fani devotați care o susțin constant. De fiecare dată când se întâmplă ceva important în viața ei, artista se grăbește să împărtășească informațiile cu urmăritorii săi.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Alina a postat o imagine în care părea însărcinată. Mulți dintre fani au crezut că artista urmează să devină mamă pentru prima dată, însă, în realitate, totul a fost legat de un rol pe care îl joacă într-un film recent lansat.

„Din cabina de probă, într-o pauză de filmare. Tatonam ideea”, a scris Alina în descrierea filmării în care apare cu burtica de gravidă.

Recent, a circulat un videoclip cu Alina Eremia, în care artista apărea cu o siluetă care a stârnit suspiciuni legate de o posibilă sarcină. Cu toate acestea, vedeta a simțit nevoia să clarifice situația, negând că ar fi însărcinată.

„Am văzut un videoclip cu mine de la concertul de ieri și am intrat în comentarii. Multe dintre acestea sugerau că aș fi însărcinată sau că îmi place mâncarea. Adevărul este că îmi place mâncarea, dar nu sunt însărcinată. Într-adevăr, unghiul din video nu era favorabil, iar pantalonii nu m-au avantajat. Poate că aveam și retenție de apă în acel moment,” a explicat Alina Eremia.

RECOMANDATE

POPULARE