Friday, October 18, 2024
HomeStiriAlexia Eram l-a dat uitării complet pe Mario Fresh! Cum a fost...

Alexia Eram l-a dat uitării complet pe Mario Fresh! Cum a fost surprinsă alături de un alt tânăr, la scurt timp după despărțirea de artist!.

Alexia Eram pare să fi trecut complet peste despărțirea de Mario Fresh, fiind văzută în compania unui alt tânăr la scurt timp după confirmarea separării. Fiica binecunoscutei prezentatoare Andreea Esca a fost surprinsă în timp ce se bucura de o ieșire relaxată alături de un bărbat care nu face parte din lumea mondenă.

După opt ani de relație cu Mario Fresh, mulți se așteptau ca Alexia și cântărețul să facă următorul pas în relația lor, însă vestea despărțirii a venit ca o surpriză. În ciuda acestei rupturi, Alexia nu pare afectată, fiind surprinsă râzând și petrecând timp într-o atmosferă relaxată. Cei doi au fost fotografiați împreună la o cafenea și ulterior la un magazin de mobilă, iar zâmbetul ei constant a arătat că se simțea bine.

În timp ce Alexia își continua viața, Mario Fresh a ales să plece într-o scurtă vacanță în Dubai pentru a se relaxa. Cu toate acestea, se pare că vacanța nu a fost lipsită de neplăceri, artistul menționând pe rețelele sociale că a primit mai multe amenzi de circulație în Emirate.

Mario Fresh și Alexia Eram au avut o relație lungă și îndrăgită de fani, însă acum drumurile lor par să fi luat direcții diferite.

RECOMANDATE

POPULARE