Friday, October 18, 2024
HomeStiriAdriana Iliescu spunea că s-a gospodărit mereu cu cât a avut și...

Adriana Iliescu spunea că s-a gospodărit mereu cu cât a avut și nu a cerut nimănui nimic: „Nu ne plângem de nimic,,. Acum a ieșit la iveală adevărul despre situația lor financiară

S-a aflat mai multe detalii despre situația financiară a Adrianei Iliescu, care, în prezent, se bucură de un venit stabil de aproximativ 5.000 de lei pe lună, sumă cu care declară că este mulțumită. Pe lângă această pensie, Adriana beneficiază și de o indemnizație lunară oferită de Uniunea Scriitorilor, asigurându-i astfel un trai confortabil.

De-a lungul carierei sale, Adriana Iliescu a îmbinat pasiunea pentru predarea limbii române cu cea pentru scris, publicând mai multe cărți pentru copii. Acum, la vârsta de 86 de ani, este cunoscută pentru faptul că a devenit cea mai vârstnică mamă din lume. Fiica sa, Eliza, în vârstă de 19 ani, este studentă și visează să devină profesoară, urmând drumul mamei sale.

### Detalii despre veniturile Adrianei Iliescu

După o carieră lungă ca profesor universitar, Adriana Iliescu are acum o pensie care îi permite să trăiască fără griji financiare și să o sprijine pe fiica ei în continuarea studiilor universitare. „Nu ne plângem de nimic. Am fost binecuvântată să am o pensie de 5.000 de lei pe lună și nu am probleme financiare. Ar fi nedrept să spun că ne descurcăm greu,” a declarat Adriana pentru Playtech.

Pe lângă pensia de profesor universitar, Adriana primește și o indemnizație de la Uniunea Scriitorilor, care îi aduce un venit suplimentar de aproximativ 2.000 de lei lunar. Aceste venituri îi permit să asigure un trai confortabil atât pentru ea, cât și pentru fiica ei.

„Am trecut prin multe împreună, dar ne-am descurcat cu ceea ce am avut. Nu am cerut ajutorul nimănui și am reușit să ne gospodărim din pensie și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor,” a mai adăugat ea.

### Eliza, studentă la două facultăți

În prezent, Eliza își dedică timpul studiilor la două facultăți. Este studentă în anul doi la Facultatea de Litere a Universității din București, unde aprofundează limba și literatura română, și în același timp urmează cursurile Facultății de Filosofie. Relația dintre ea și mama sa este una bazată pe afecțiune și respect reciproc.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„Suntem sănătoase și ne înțelegem foarte bine. Eliza este acum la facultate, așa că nu mai are nevoie de multe sfaturi, dar oricând are nevoie, discutăm și o ajut cum pot. Are rezultate excelente la facultate, doar note de 9 și 10. Este pasionată de filosofie, iar limba română este deja o parte din ea. Sunt extrem de mândră de ea. Chiar astăzi a avut un examen, așa că i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește, mai ales spaghete bolognese, pe care eu nu știu să le fac,” a declarat Adriana Iliescu pentru Click.ro.

Adriana Iliescu se bucură de o situație financiară stabilă, reușind să asigure un trai confortabil pentru ea și fiica ei, Eliza.

RECOMANDATE

POPULARE