Wednesday, October 23, 2024
HomeStiriAdriana Bahmuțeanu s-a desparțit de George Restivan. Vezi ce a dus la...

Adriana Bahmuțeanu s-a desparțit de George Restivan. Vezi ce a dus la divorț

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au separat după un an și trei luni de căsnicie. Recent, vedeta a explicat public că, deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste, aceasta a ajuns la final. Iată mesajul pe care l-a transmis prezentatoarea TV.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să se despartă, iar anunțul a fost făcut printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Vedeta a subliniat că nu dorește să ofere detalii despre motivele despărțirii.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit religios în primăvara anului trecut, într-o ceremonie discretă desfășurată într-o biserică din Ucraina, urmată de o vizită la nașii lor în Bucovina. De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a vorbit cu apreciere despre George, descriindu-l ca pe un bărbat calm și susținător, care contribuia la treburile casnice. Cei doi s-au cunoscut în 2022 și prima lor întâlnire a avut loc la o terasă, unde au discutat ore întregi.

În altă ordine de idei, Adriana Bahmuțeanu a vorbit recent despre dorința ei de a se împăca cu fostul soț, Silviu Prigoană, pentru binele copiilor lor. Deși nu-și dorește o reconciliere ca parteneri de cuplu, vedeta își dorește ca ei să colaboreze pentru a fi părinți implicați și prezenți pentru copiii lor, acum adolescenți.

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți. Copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu într-o emisiune online.

Adriana Bahmuțeanu a avut o relație îndelungată și tumultuoasă cu Silviu Prigoană, cu care a fost căsătorită de cinci ori. Deși povestea lor a durat peste un deceniu, vedeta spune că nu a rămas cu nimic material din acele căsătorii, subliniind că nu banii sunt cei care susțin o relație.

RECOMANDATE

POPULARE