Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAdriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană! Jurnalista, mai...

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană! Jurnalista, mai sinceră ca niciodată: „Aș vorbi cu el”

Adriana Bahmuțeanu a fost întrebată recent despre o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană și a oferit un răspuns deschis în cadrul unui podcast realizat de Anamaria Prodan.

Invitată la emisiune, Adriana a discutat despre relația cu fostul ei soț și, atunci când a fost întrebată dacă ar lua în considerare o reconciliere, ea a negat această posibilitate. Totuși, a subliniat importanța de a avea o relație civilizată cu el pentru binele celor doi băieți pe care îi au împreună.

Anamaria Prodan a întrebat-o: „Dacă Silviu ar veni la tine și ți-ar spune că a realizat cât de mult însemni pentru el și că ar vrea să încercați din nou, ce ai face?” Adriana a răspuns ferm: „Nu, nu se poate! M-aș întâlni cu el pentru a discuta despre copiii noștri, dar nu aș relua relația. Am invitat de multe ori să discutăm despre viitorul lor.”

Adriana a adus în discuție și o pierdere personală profundă, referindu-se la o sarcină pe care a pierdut-o în trecut, menționând că nu s-a vindecat niciodată complet de această tragedie. „Pierderea unui copil este cea mai dificilă experiență. Deși înveți să accepți, rănile rămân. Am lucrat mult cu mine pentru a face față acestei dureri și am înțeles că este un proces continuu,” a explicat ea în cadrul emisiunii „Online Story”.

RECOMANDATE

POPULARE