Friday, October 18, 2024
HomeStiriAdevărul despre relația lui Ionuț, fostul concurent de la „Casa iubirii”, și...

Adevărul despre relația lui Ionuț, fostul concurent de la „Casa iubirii”, și actuala iubită! Cei doi se știau de dinainte ca el să o cunoască pe Bianca în emisiune! Cum a reacționat tânăra când i-a văzut împreună?!

Ionuț Manda, fost concurent al emisiunii „Casa Iubirii”, și-a făcut prima apariție publică alături de noua sa iubită, Ramona, în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii” moderată de Bianca Comănici. După despărțirea de Bianca Mândru, relația care a captat atenția publicului în timpul emisiunii, Ionuț și-a regăsit echilibrul emoțional în brațele Ramonei, o tânără cu care a avut o legătură încă dinainte de participarea sa în show.

### Cum s-au cunoscut Ionuț și Ramona

Ramona a povestit că ea și Ionuț s-au cunoscut la un eveniment în Pitești, înainte ca acesta să intre în „Casa Iubirii”. Au vorbit o perioadă scurtă prin mesaje, dar distanța a împiedicat continuarea legăturii. Surpriza a venit atunci când, uitându-se la televizor, Ramona l-a văzut pe Ionuț devenind concurent în emisiune.

„M-a șocat atunci! Nu am știut că va intra în emisiune, nici nu avea planuri de genul ăsta. Am așteptat să văd cum se va desfășura parcursul lui în emisiune”, a mărturisit Ramona.

Cu toate acestea, Ramona a ținut să sublinieze că, deși a rămas interesată de Ionuț, fiecare și-a continuat viața în mod separat. Ea s-a concentrat pe studii și carieră, iar Ionuț și-a trăit experiența din „Casa Iubirii” alături de Bianca.

### Relația cu Bianca și impactul asupra Ramonei

Ramona a urmărit de la distanță povestea de iubire dintre Ionuț și Bianca, însă a recunoscut că nu a simțit niciodată gelozie sau resentimente în acele momente. „Nu aveam nicio legătură cu el atunci și mi-am luat gândul de la el. Nu eram geloasă, nu mai aveam nicio urmă de gelozie”, a explicat ea.

Chiar dacă Ionuț și Bianca au avut o relație intensă în emisiune, care a captat atenția fanilor, despărțirea lor a fost inevitabilă. După încheierea emisiunii, Ionuț și Ramona și-au reluat legătura, ceea ce a dus la începutul unei noi povești de iubire.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

### Viitorul relației lor

Prezența lui Ionuț și Ramona în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii” a arătat că cei doi sunt gata să își trăiască relația în fața publicului, iar fanii sunt curioși să vadă cum va evolua povestea lor de dragoste. Ionuț pare să fie hotărât să construiască ceva serios alături de Ramona, iar aceasta a recunoscut că, deși nu se aștepta ca lucrurile să ia această turnură, este fericită că au ajuns să fie împreună.

Astfel, noua relație a lui Ionuț Manda demonstrează că, în ciuda obstacolelor și a trecutului sentimental din emisiune, el și-a găsit un nou început alături de Ramona, iar amândoi sunt pregătiți să exploreze viitorul împreună.

RECOMANDATE

POPULARE