Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAdevăratul motiv pentru care Liviu Vârciu nu a vrut să-i dea un...

Adevăratul motiv pentru care Liviu Vârciu nu a vrut să-i dea un rol fiicei lui, Carmina, în filmul său: ”Îmi pare rău!

Liviu Vârciu a investit sume considerabile în noua sa comedie și a fost foarte selectiv în alegerea colaboratorilor. Producția sa, care include nume de renume, atrage mulți cinefili, însă lipsește o persoană importantă din distribuție: fiica sa, Carmina. Actorul a explicat motivele pentru care a decis să nu o includă pe aceasta în proiect, având o justificare bine fundamentată.

Recent, Liviu a lansat comedia „Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc”, în care a investit aproximativ un milion de euro. Deși Carmina a exprimat anterior dorința de a juca în filme, tatăl ei nu este de acord cu „favoritismele” și consideră că fiecare actor ar trebui să-și merite rolul. De asemenea, el a menționat că o prietenă, Cruduța, ar fi o alegere excelentă pentru viitoarea sa producție, datorită personalității sale amuzante.

În privința fiicei sale, Liviu a afirmat: „Nu o băgăm în film doar pentru că este fata mea. Voi lua în considerare orice rol pe care l-ar merita, dar nu fac nepotisme.”

Liviu a întâmpinat și provocări în timpul filmărilor, fiind nevoit să plătească 1000 de euro pe zi pentru cai care nu au respectat cerințele. Actorul a recunoscut că animalele nu au cooperat deloc, deși au fost angajate pentru anumite scene. „Am plătit acești cai pentru cascadorii, dar s-au dovedit a fi mai neinteresați decât ne-am așteptat. Am investit peste 800.000 de euro în acest film, aproape de un milion”, a explicat el.

De asemenea, a clarificat că nu a împrumutat bani de la soția sa pentru acest proiect, menționând că au o gestionare comună a finanțelor și că au investit în afaceri împreună.

RECOMANDATE

POPULARE