Monday, October 21, 2024
HomeStiriAdela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii. La asta chiar...

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii. La asta chiar nu se aștepta nimeni. Se întâmplă din nou

Adela Popescu radiază de fericire după ce a decis, împreună cu Radu, să se întoarcă în Laponia. Actrița a declarat că experiența de anul trecut a fost atât de memorabilă încât a dorit să se reîntoarcă în țara lui Moș Crăciun.

### O nouă aventură în Laponia alături de familie

Într-o postare plină de entuziasm, Adela a anunțat că este extrem de încântată de această decizie și că abia așteaptă să le împărtășească vestea copiilor săi. „Am decis, cu siguranță, că vom merge din nou în Laponia!” a scris vedeta pe Instagram, alături de câteva fotografii din călătoria anterioară, pline de magie. Anul trecut, doar cei doi copii mai mari au avut ocazia să viziteze Laponia, în timp ce mezinul, Adrian, era prea mic pentru a participa. De data aceasta, întreaga familie va fi prezentă, ceea ce va face experiența cu atât mai specială pentru toți.

### Adela, emoționată de activitățile viitoare

Actrița a evocat cu emoție amintirile din Laponia, așteptând cu nerăbdare plimbările cu renii și cu câinii Husky, dar și vizita la Moș Crăciun, în casa sa din nord. „Abia aștept să-l văd pe Adrian făcând plimbări cu renii și vizitându-l pe Moș Crăciun,” a adăugat Adela, gândindu-se la bucuria pe care o va aduce această vacanță de poveste.

RECOMANDATE

POPULARE