Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAdela Popescu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-au pregătit Radu...

Adela Popescu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-au pregătit Radu Vâlcan și cei trei copii: „Cel mai emoționant moment a fost…”

 

### Adela Popescu a sărbătorit 38 de ani alături de familie

Adela Popescu a avut o zi specială ieri, când a împlinit 38 de ani, sărbătorind alături de soțul său, Radu Vâlcan, și cei trei copii. Aceștia i-au organizat o petrecere surpriză care a fost plină de momente emoționante.

Cu câteva zile înainte de aniversare, Radu a postat un mesaj dedicat soției sale, subliniind dragostea și aprecierea pe care i le poartă. În ziua cea mare, Adela a fost răsfățată de familie, iar copiii ei au reușit din nou să o surprindă.

### Momente de bucurie și emoție

Mesajele de „La mulți ani!” au sosit din toate părțile, de la familie, prieteni și colegi. Însă, cele mai frumoase momente au venit din partea lui Radu și a celor mici. Adela a împărtășit pe Instagram că și-a pus două dorințe importante de ziua ei. Soțul și copiii au decorat curtea și au pregătit o petrecere surpriză, cu sushi și popcorn, preferatele lui Alexandru și Andrei. Cel mai emoționant moment a fost atunci când copiii i-au oferit scrisorile personalizate, făcute cu drag pentru ea.

„De ziua mea, anul acesta, am făcut două promisiuni: una pentru mine, care rămâne „între noi”, și alta pentru Alexandru, că voi lansa melodia lui preferată, „Mii de jurăminte”. Băieții mi-au organizat o petrecere frumoasă în curte,” a scris Adela.

### O poveste de dragoste de durată

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

Adela și Radu sunt împreună de 14 ani și s-au logodit în 2014, căsătorindu-se un an mai târziu la o altitudine de 1000 de metri, în fața a 60 de invitați. Pe 22 august, cuplul a sărbătorit nouă ani de căsnicie pe litoralul românesc, într-un cadru romantic.

Adela continuă să fie o mamă dedicată și o parteneră iubitoare, iar aniversarea sa a fost o ocazie perfectă pentru a celebra dragostea și familia.

RECOMANDATE

POPULARE