Friday, October 18, 2024
HomeStiriAdela Popescu a făcut anunțul! Când revine pe micile ecrane, de fapt:...

Adela Popescu a făcut anunțul! Când revine pe micile ecrane, de fapt: ”Am făcut două promisiuni”

Adela Popescu, una dintre cele mai apreciate figuri din televiziunea românească, a luat o pauză îndelungată de la aparițiile pe micile ecrane după ce a devenit mamă pentru a treia oară. După încheierea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” în noiembrie 2022, Adela a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra familiei sale. Fanii ei, care o urmăresc cu interes, așteptau cu nerăbdare un anunț legat de cariera sa și posibilitatea de a o vedea din nou la televizor.

Deși televiziunea rămâne una dintre pasiunile ei, Adela a declarat recent că nu este pregătită să revină complet în acest domeniu, cel puțin nu în formatul clasic. Vedeta a explicat că analizează cu atenție fiecare propunere, căutând un proiect special care să o stimuleze și care să merite timpul petrecut departe de familie. Pentru Adela, orice angajament în televiziune trebuie să ofere o provocare și o schimbare față de ce a făcut până acum.

„Cu televiziunea analizez bine. De când sunt mamă și am copii mici, analizez foarte bine propunerile pe care le primesc. Trebuie să mă provoace, trebuie să fie altceva decât am făcut, trebuie să-mi aducă ceva în plus care să merite să mă țină departe de ei chiar și pentru un timp scurt,” a declarat Adela Popescu.

În timp ce viitorul ei în televiziune este încă incert, Adela nu a stat departe de scenă. Vedeta pregătește o revenire în muzică, un domeniu la care ține foarte mult. În curând, va lansa o nouă piesă, „Mii de jurăminte”, compusă de Eneli, la insistențele fiului său, Alexandru, care i-a cerut să lanseze melodia.

Astfel, Adela Popescu își echilibrează viața de familie cu planurile profesionale, lăsând ușa deschisă pentru proiecte noi și interesante atât în televiziune, cât și în muzică.

RECOMANDATE

POPULARE