Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAdela Popescu a dat vestea cea mare chiar de ziua ei de...

Adela Popescu a dat vestea cea mare chiar de ziua ei de naștere: „Cel mai emoționant moment”

Radu Vâlcan și cei trei băieți au organizat o petrecere surpriză pentru Adela Popescu, cu ocazia zilei ei de naștere.

Adela, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a sărbătorit ieri împlinirea a 38 de ani. Cu această ocazie, Radu și copiii au pregătit o surpriză specială, iar actrița a fost atât de încântată încât a împărtășit momentul cu fanii ei online.

### Cum a fost surprinsă Adela Popescu?
Ziua de ieri a fost extrem de importantă pentru Adela, care a dorit să sărbătorească alături de cei dragi. Radu și cei trei copii s-au mobilizat pentru a-i organiza o petrecere surpriză chiar în curtea casei. Vedeta a fost profund fericită, având în vedere că totul a fost decorat frumos, iar mâncarea preferată a fost comandată. În plus, copiii i-au scris scrisori emoționante.

De asemenea, de ziua sa, Adela a făcut două promisiuni. Prima a ales să o păstreze secretă, însă a doua, care pare să fie o surpriză muzicală, se referă la lansarea oficială a piesei „Mii de suflete”, preferata fiului său Alexandru.

### Detalii despre copiii Adelei Popescu
Adela a menționat: „De ziua mea, anul acesta, am făcut două promisiuni:
1. Mie. Așa că rămâne „între noi”.
2. Lui Alexandru. I-am promis că voi lansa melodia care îi place atât de mult, „Mii de jurăminte”.

Băieții mi-au pregătit astăzi o petrecere surpriză în curte. Au decorat frumos, au comandat sushi (pe care îl mănânc cu Alexandru de ziua noastră), popcorn (pe care Andrei îl adoră la „seara de film”) și tot ce au mai găsit prin frigider (Adrian mănâncă mereu și oricând). Însă cel mai emoționant moment a fost când mi-au dat scrisorile pe care le-au făcut pentru mine”, a dezvăluit Adela pe rețelele de socializare.

RECOMANDATE

POPULARE