Saturday, October 19, 2024
HomeStiriAdda, primele declarații despre al doilea copil: „Să vină fetița”. Toată lumea...

Adda, primele declarații despre al doilea copil: „Să vină fetița”. Toată lumea s-a bucurat pentru ea și Cătălin Rizea, după ultimele mărturisiri

Adda a captat atenția fanilor cu ultima sa postare online.

Recent, artista a publicat un videoclip în care își imaginează cum va arăta viața ei peste 10 ani. La acea vreme, ea va avea 42 de ani, un fiu de 18 ani și speră să fie și mămica unei fetițe. „Peste 10 ani, o să am 42 de ani, un băiat de 18 ani și, sper eu, o fetiță. De asemenea, voi avea o căsnicie de aproape 20 de ani și multă muzică”, a spus Adda în videoclipul în care își promova următoarea melodie.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară în comentarii, iar unul dintre aceștia a încurajat-o să-și îndeplinească dorința de a avea o fetiță. „Să vină fetița, restul nu contează”, a scris un internaut.

Deși este încă foarte tânăr, fiul Addei are o capacitate remarcabilă de empatie și este foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul său. Acesta a fost alături de mama sa în momentele dificile, chiar și atunci când Adda a încercat să ascundă problemele de sănătate cu care se confrunta.

„Am încercat să mă ascund de el în perioada în care mă simțeam foarte rău din cauza tratamentului. Atunci, el m-a luat de mână și mi-a spus: ‘Mami, ai realizat atâtea lucruri în viață, poți să treci și peste asta.’ M-a emoționat profund. Fiul meu este foarte empatic. E bine, dar în același timp… la cum e lumea acum…”, a povestit Adda.

RECOMANDATE

POPULARE