Friday, October 18, 2024
HomeStiriActrița din iubitul film "Maria Mirabela" a murit la 34 ani după...

Actrița din iubitul film “Maria Mirabela” a murit la 34 ani după ce..

Gilda Manolescu, actrița cunoscută pentru rolul ei din filmul “Maria, Mirabela”, a trecut printr-un episod traumatizant, fiind răpită și abuzată timp de trei zile.

Aceasta a fost introdusă în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, la doar 6 ani, când a jucat în celebrul film alături de Medeea Marinescu, cucerind inimile publicului din România cu talentul ei neobișnuit. Din nefericire, viața i-a rezervat un destin sumbru, iar la doar 34 de ani a părăsit această lume.

Cu toate că Medeea Marinescu a avut o carieră de succes în continuare, soarta Gildei Manolescu a luat o întorsătură tragică. A plecat din România și s-a mutat în Germania, unde a ales să își dedice viața baletului. În acest timp, a început o relație cu un tânăr care se confrunta cu dependența de droguri, care avea să îi schimbe în mod dramatic cursul vieții.

Ca urmare a unui accident grav provocat de partenerul ei, Gilda a suferit leziuni severe la picioare, care i-au pus capăt carierei de balerină. Acest episod a precipitat-o într-o depresie profundă.

În încercarea de a-și schimba destinul, Gilda a acceptat un post la o florărie. Cu toate acestea, într-o zi pe când se întorcea acasă, a fost răpită de un fost deținut și a fost abuzată s..xual timp de trei zile.

Starea de sănătate a Gildei s-a deteriorat în mod alarmant după acest incident traumatizant, iar la vârsta de 34 de ani, a murit, cauza fiind insuficiența renală.

“Ea a fost atacată cu un spray paralizant și răpită. A fost abuzată timp de trei zile. A fost o experiență oribilă. Starea de sănătate a Gildei s-a înrăutățit și în final a murit din cauza insuficienței renale”, a relatat mama actriței, conform unica.

Medeea Marinescu și Gilda Manolescu au fost partenere de scenă în filmul Maria, Mirabela. După plecarea Gildei din România, Medeea a încercat să ia legătura cu ea, dar nu a primit niciun răspuns. În cele din urmă, a aflat despre tragicul sfârșit al prietenei sale.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

“Am încercat să o contactez, dar fără succes. Am aflat despre moartea ei printr-un telefon de la un prieten de-al mamei ei. A fost un șoc. (…) Uneori, pentru a merge mai departe, trebuie să nu uităm. Să ne aducem aminte de Gilda așa cum o știam din Maria, Mirabela”, a mărturisit actrița într-un interviu pentru o televiziune sovietică.

Sourceviva.ro
RECOMANDATE

POPULARE