Friday, October 18, 2024
HomeStiriA încremenit când s-a uitat pe camerele de supraveghere din casă

A încremenit când s-a uitat pe camerele de supraveghere din casă

Un australian pe nume Matthew Kane a avut parte de o surpriză cu adevărat șocantă când a analizat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din propria locuință. Acesta a observat o siluetă enigmatică plimbându-se prin sufragerie, alături de un câine.

Matthew, care este tată a doi copii, se afla în pat împreună cu soția sa, revizionând clipurile înregistrate în weekend de sistemul lor de securitate. În mod neașteptat, au constatat că o figură ciudată apărea în cadru, deplasându-se prin sufrageria lor, însoțită de un câine.

„Am simțit o groază intensă pe chipul meu în momentul în care am conștientizat ce se întâmpla în camera alăturată. Părea ca și cum un bărbat înalt plimba un câine”, a mărturisit Matthew.

Interesant este că Matthew păstrează în casa sa un dulap în care adăpostește diverse obiecte cu o semnificație profundă pentru el, precum cenușa animalelor de companie decedate sau chiar a unor rude apropiate.

„Dulapul conține antichități din întreaga lume, reminiscențele unor rude decedate sau animale de companie care nu mai sunt cu noi, toată cenușa și urnele lor. E posibil ca apariția să aibă legătură cu acestea”, a explicat el.

Matthew a încercat să descrie entitatea pe care a surprins-o în imagini, afirmand: „Are capul perfect rotund și pare să lase în urma lui un fir de lumină. Se mișcă cu determinare, ca și cum ar avea un scop precis, o destinație la care trebuie să ajungă. Aproape că poți să-i vezi brațele oscilând”.

În ciuda faptului că patrupedul din casă nu a părut deloc tulburat și nu a dat semne de neliniște, Matthew nu exclude posibilitatea ca apariția să fie o rudă sau un membru al familiei decedat.

A încercat să găsească o explicație rațională pentru ceea ce s-a întâmplat în casa lui, dar fără succes.

Vestea tragică! Matilda Pascal Cojocărița, în doliu: ‘Mi-ai dăruit cel mai frumos și scump cadou. Drum...

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, după trecerea în neființă a fostului său soț, tatăl copilului său. Cea care a...

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre originile sale. Nu a ascuns niciodată care este etnia lui:...

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. A fost mereu transparent cu admiratorii săi, împărtășind aspecte din viața personală. Cu...

De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…

Monica Anghel, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, a vorbit deschis despre stilul său de viață, deciziile care au influențat...

Giorgio Armani a împlinit 90 de ani: „Mai pot sta 2-3 ani în fruntea companiei”. Secretul...

Giorgio Armani, unul dintre cei mai influenți designeri din lume și o legendă vie în industria modei, a sărbătorit recent împlinirea a 90 de...

„De obicei sunt sceptic, dar situația aceasta este diferită, pentru că pur și simplu nu pot să găsesc o explicație”, a declarat el, conform LadBible.

După ce a descoperit imaginile cu apariția și le-a încărcat pe internet, Matthew a observat că oamenii au avut reacții foarte puternice la clipul său. Acesta a dezvăluit că „au rămas uluiți după ce au vizionat videoclipul”.

VIDEOCLIPUL AICI

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE