**Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de vis la Palatul Snagov**
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în weekendul recent, petrecerea desfășurându-se într-un cadru deosebit la Palatul Snagov. Primele imagini de la eveniment au fost împărtășite pe rețelele de socializare de către vedetele care au fost prezente la nuntă.
Printre invitați s-au numărat personalități precum Adelina Pestrițu, Daciana Sârbu, Gina Pistol, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu.
### Gina Pistol și momentul surpriză
Gina Pistol a fost prezentă la eveniment fără soțul ei, Smiley, purtând o ținută elegantă neagră. De asemenea, a surprins audiența cu un moment artistic, urcând pe scenă pentru a cânta alături de mireasă și Maria Buză, demonstrând că talentul ei se extinde și dincolo de televiziune.
### Detalii despre invitați
Daciana Sârbu a fost de asemenea prezentă la nuntă, alături de fiica sa, Irina, în loc de soțul Victor Ponta. Aceasta a purtat o rochie elegantă semnată de M.Marquise, brand care a creat și rochiile de mireasă ale Monicăi Bîrlădeanu.
Adelina Pestrițu și Geanina Ilieș au optat, de asemenea, pentru ținute M.Marquise. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au impresionat cu apariția lor elegantă; Andreea a ales o rochie sacou neagră cu detalii din voal, iar Adrian a purtat un costum elegant cu cămașă albă și papion negru.
### Rochiile de mireasă
Monica Bîrlădeanu a purtat inițial o rochie tip sirenă cu detalii din pene, accesorizată cu bijuterii rafinate, iar pentru dansul mirilor, a optat pentru o a doua rochie spectaculoasă, cu mâneci lungi și crăpătură adâncă. Ambele rochii au fost create de M.Marquise, iar se estimează că prețul total a fost de aproximativ 3000 de euro.
### Meniul exclusivist al nunții
Meniul nunții a fost pregătit de Chef Petrișor Tănase, incluzând preparate rafinate precum sturion rumenit, sarmale înfrunzite în hrean și viță, mușchi de porc în crustă de verdeață și pulpe de rață cu varză roșie și mere. Tortul mirilor a fost realizat la cofetăria Dacianei Sârbu și a inclus bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.
Decorul locației a fost elegant, cu flori albe naturale, iar fiecare invitat a fost întâmpinat cu un cadou personalizat și un meniu de cinci stele, toate detaliile fiind atent orchestrate pentru a crea o atmosferă deosebită.