Thursday, September 19, 2024
HomeStiriAris a aflat adevărul despre economiile Alexiei. Ce l-a șocat?

Aris a aflat adevărul despre economiile Alexiei. Ce l-a șocat?

Aris și Alexia Eram au intrat în atenția publicului odată cu participarea lor la emisiunea „America Express,” difuzată de Antena 1. Dacă Alexia era deja bine cunoscută pe rețelele sociale, având o prezență activă și un public numeros, fratele ei, Aris, a ales să fie mult mai discret. El a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor până în momentul în care a decis să participe la show-ul de aventură. Această decizie a fost una surprinzătoare pentru mulți, având în vedere că Aris nu era genul de persoană care să își dorească atenție publică.

În cadrul emisiunii, cei doi frați au reușit să capteze atenția și să se facă remarcați prin chimia și relația lor apropiată. Însă, unul dintre cele mai surprinzătoare momente a fost atunci când Aris a dezvăluit că Alexia obișnuia să-i ia bani din economii fără să-i spună. Acest moment a fost unul amuzant și a stârnit multe reacții în mediul online.

O relație frate-soră specială

Relația dintre Alexia și Aris a fost întotdeauna una apropiată, iar cei doi au recunoscut că se susțin reciproc în tot ceea ce fac. Alexia, fiind mai mare, a fost un fel de model pentru Aris, iar acesta a respectat-o întotdeauna. Cu toate acestea, glumele și tachinările dintre ei nu au lipsit niciodată, lucru care a devenit evident și în momentul în care Aris a povestit despre economiile lui.

Aris a spus că, deși el este mai econom și își strânge banii cu grijă, Alexia este exact opusul. „Îmi place să strâng banii pe care îi primesc de la părinți, iar când spun că ies în oraș, de fapt, nu cheltui nimic și îi pun deoparte. Am o cutie înaltă de whisky unde îmi păstrez economiile. Alexia știa unde le ascund și, bineînțeles, lua bani din ea fără să-mi spună,” a declarat Aris râzând.

Alexia, pe de altă parte, a recunoscut că a luat bani de la fratele ei, dar a spus că a făcut-o fără intenții rele. „Eu credeam că nu-și dă seama. Luam puțin, mai ales că nu mi-a zis niciodată nimic. Dar te ajut și eu când ai nevoie,” a glumit ea, lăsând să se înțeleagă că între cei doi frați există o relație de încredere.

O familie unită

Andreea Esca, cunoscuta jurnalistă de la Pro TV, a vorbit deseori despre relația apropiată dintre copiii ei. În cadrul emisiunilor TV și interviurilor, aceasta a menționat de mai multe ori cât de mândră este de Alexia și Aris, atât pentru felul în care se susțin reciproc, cât și pentru faptul că sunt foarte apropiați de familie. Ea a subliniat importanța valorilor pe care le-a transmis copiilor săi și faptul că aceștia au crescut într-un mediu plin de afecțiune și respect.

Alexia, cunoscută mai ales pentru activitatea sa pe rețelele sociale și colaborările cu diverse branduri de modă și frumusețe, are o carieră de succes, în timp ce Aris a ales să fie mai discret. Totuși, odată cu apariția la „America Express” și dezvăluirea detaliilor personale despre relația cu sora lui, Aris a devenit rapid un subiect de discuție în mediul online.

Într-un interviu recent, Andreea Esca a spus că este bucuroasă că cei doi copii ai ei sunt atât de apropiați și că au învățat să se susțină unul pe celălalt. „Sunt foarte mândră de Alexia și Aris. Fiecare are personalitatea lui, dar împreună formează un echilibru perfect,” a declarat Esca.

Șefii de la Antena 1 au schimbat juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, spune o vorbă din bătrâni, și acest lucru se potrivește perfect situației recente a Andreei Bălan....

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: adevărul despre George Tal.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o carieră de peste două decenii în industria muzicală. De-a lungul anilor,...

Romică Țociu pregătește o surpriză!

Romică Țociu, cunoscutul comediant și participant la emisiunea "America Express", este într-o perioadă extrem de fericită în viața sa profesională. Recent, a anunțat un...

Ce face Răzvan Munteanu pentru Delia?

Povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu a început într-o seară plină de energie, într-unul dintre localurile de karaoke din Centrul Vechi al...

Lecții de viață pentru Aris și Alexia

Participarea la „America Express” nu a fost doar o provocare fizică, ci și o lecție de viață pentru amândoi. Fiind împreună într-o competiție atât de intensă, Alexia și Aris au învățat să lucreze ca o echipă și să își gestioneze resursele, atât financiare, cât și emoționale. Aris a povestit că una dintre cele mai mari provocări a fost să își păstreze calmul în momentele tensionate, iar Alexia a învățat să fie mai răbdătoare.

„A fost o experiență care ne-a apropiat și mai mult,” a spus Alexia. „Am învățat să ne sprijinim și să ne încurajăm în momentele dificile. Chiar dacă ne mai certăm uneori, la finalul zilei suntem frați și ne iubim.”

Aris și parcursul său profesional

Deși nu este la fel de activ pe rețelele sociale precum sora sa, Aris a început să își croiască propriul drum. Recent, el a fost văzut în echipa matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a primit multe laude pentru implicarea sa. Alexia a declarat că este foarte mândră de fratele ei și că ea a fost cea care l-a încurajat să încerce o carieră în media.

„Sunt foarte mândră de el. Este un băiat foarte talentat și muncitor, chiar dacă nu îi place să fie în centrul atenției,” a spus Alexia într-un interviu.

Concluzie

Relația dintre Alexia și Aris Eram este un exemplu de frăție puternică, bazată pe încredere și susținere reciprocă. Chiar dacă se mai tachinează și au momente amuzante, cum a fost cel în care Aris a povestit despre economiile sale, cei doi sunt mereu alături unul de celălalt. Andreea Esca poate fi cu adevărat mândră de cei doi copii ai săi, care, deși au personalități diferite, formează o echipă unită și echilibrată.

RECOMANDATE

POPULARE