Monday, September 16, 2024
HomeStiriCe a primit să mănânce la micul dejun un turist român în...

Ce a primit să mănânce la micul dejun un turist român în Bulgaria

În plină perioadă de vacanță estivală, un turist român a fost luat prin surprindere de micul dejun pe care l-a primit într-un restaurant din Bulgaria. Turistul a împărtășit fotografia cu meniul său pe o platformă de Facebook dedicată pasionaților de călătorii, provocând o serie de reacții.

În acest moment al anului, multitudinea de români se află fie în faza de planificare a vacanțelor, fie deja se bucură de destinațiile predilecte ale turiștilor din întreaga lume.

În timp ce unii sunt adepți ai litoralului românesc pentru a se bucura de câteva zile de odihnă, există un număr semnificativ de turisti care sunt atrași de frumusețile vecinilor noștri, inclusiv Bulgaria, atracțiile și prețurile accesibile fiind principalele motive.

Cu toate așteptările la superlativ, un turist român care a optat pentru o vacanță în Bulgaria a avut parte de o experiență care i-a lăsat un gust “amărui”.

Ce a găsit un român la micul dejun într-un restaurant bulgăresc
Românul a avut parte de o surpriză neplăcută când a mers să ia micul dejun. Deși hotelul promitea un serviciu all-inclusive, prima masă a zilei nu a fost atât de variată și “generoasă” pe cât se aștepta.

În fotografia postată, turistul a prezentat conținutul micului dejun: roșii, castraveți, șuncă, brânză, măsline și biscuiți, cam asta a fost oferta unui restaurant din Bulgaria.

Comparativ cu selecțiile disponibile în alte hoteluri bulgărești, varietatea de alimente a fost sub așteptări și neadecvată pentru un restaurant care se dorește a fi de prestigiu.

Un alt român, care a locuit în acel hotel bulgăresc, nu a fost pe deplin mulțumit de serviciile oferite.

Șefii de la Antena 1 au schimbat juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, spune o vorbă din bătrâni, și acest lucru se potrivește perfect situației recente a Andreei Bălan....

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: adevărul despre George Tal.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o carieră de peste două decenii în industria muzicală. De-a lungul anilor,...

Romică Țociu pregătește o surpriză!

Romică Țociu, cunoscutul comediant și participant la emisiunea "America Express", este într-o perioadă extrem de fericită în viața sa profesională. Recent, a anunțat un...

Ce face Răzvan Munteanu pentru Delia?

Povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu a început într-o seară plină de energie, într-unul dintre localurile de karaoke din Centrul Vechi al...

„Am stat și noi o noapte acum o săptămână, mobilierul pare vechi și uzat, nici curățenia nu este la nivelul dorit”, a comentat acesta la postarea inițială pe Forum Grecia.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE