Sunday, September 8, 2024
HomeStiriS-a aflat afecțiunea gravă de care suferă soția lui Cătălin Bordea

S-a aflat afecțiunea gravă de care suferă soția lui Cătălin Bordea

Știrea privind divorțul dintre Cătălin Bordea, câștigătorul ediției din 2023 a emisiunii “America Express”, și soția sa, Livia, antrenoare de kangoo jumps, a căzut ca un trăznet în mediul showbizului românesc.

După o relație de 11 ani, Livia este cea care a decis să pună punct mariajului, potrivit zvonurilor. Cauza rupturii a generat numeroase speculații în rândul publicului.

Portalul de știri CANCAN.RO a anunțat separarea surprinzătoare dintre Cătălin și Livia Bordea. După o relație de 11 ani, marcată de iubire și respect, cei doi și-au luat la revedere. Se pare că Livia, antrenoarea de kangoo jumps, este cea care a decis să pună capăt relației, motivul fiind, conform surselor, stingerea flăcării pasiunii.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Un apropiat al cuplului a mărturisit: “Cătălin a încercat să salveze căsnicia. El a făcut tot posibilul, inclusiv a apelat la consiliere psihologică, dar, în ciuda eforturilor lui, Livia a simțit că iubirea dintre ei s-a diminuat.”

Depresia este o afecțiune cu care se confruntă tot mai multe persoane în lume, inclusiv Livia Bordea. Aceasta a avut parte de momente dificile din cauza depresiei cu câțiva ani în urmă, exact în perioada în care l-a cunoscut pe Cătălin.

Cu toate acestea, Livia a reușit să depășească acele momente și a mers mai departe, zâmbind pe tot parcursul căsniciei cu Cătălin. Unele voci sugerează că Livia ar putea fi din nou în fața unor momente dificile similare celor din trecut, ceea ce ar fi putut contribui la decizia de a pune capăt mariajului.

Totuși, adevăratul motiv al separării lor rămâne un mister, deoarece Cătălin nu a oferit detalii în acest sens, iar Livia a decis să se retragă temporar din mediul online.

Într-o postare de pe Facebook de acum câțiva ani, Livia a mărturisit despre experiența ei cu depresia: “Depresia este când corpul tău luptă să supraviețuiască, iar mintea vrea să te distrugă… Nu este suficient să vrei să te ridici, pentru că nu ai de unde să vrei.

Când nu există un motiv să te trezești dimineața, când preferi să mori în loc să îți deschizi ochii… Nu știu de ce scriu asta… Dar o să scriu. Pentru cei care cred că dacă zâmbeș

ti mereu, automat ești mereu fericit. Poate ești. Dar este posibil să nu fii.” Așadar, Livia Bordea a luptat cu depresia și a reușit să se ridice, dar cu prețul unor răni adânci în suflet. Cu toate acestea, ea continuă să lupte și să meargă mai departe.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE