Sunday, September 8, 2024
HomeStiriS-a ales praful, Irinel Columbeanu a fost părăsit de iubita milionară

S-a ales praful, Irinel Columbeanu a fost părăsit de iubita milionară

Din nou un bărbat liber, Irinel Columbeanu a pus capăt scurtei sale aventuri amoroase cu Ani, o antreprenoare din București, pe care a cunoscut-o într-un refugiu pitoresc din Deltă.

Această legătură s-a încheiat brusc, înainte ca el, fostul soț al Monicăi Gabor, să se reîntoarcă dintr-o vizită în Statele Unite.

Într-un interviu acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, Irinel a dezvăluit că în prezent, după o reuniune cu fiica sa, nu îi trec prin minte idei de a avea o altă relație.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Irinel Columbeanu, fostul magnat din Izvorani, s-a regăsit în postura de a fi singur după o legătură efemeră cu Ani, o doamnă de afaceri pe care a întâlnit-o în Deltă, la o pensiune administrată de un prieten apropiat.

Înainte de întoarcerea sa din America, relația lor s-a sfârșit. El a spus pentru CANCAN.RO că nici el, nici Ani, nu au mai ținut legătura de când a plecat în America pentru a o vizita pe fiica sa, Irina.

“Nu am mai vorbit cu Ani de când am plecat. Nu a fost să fie. Nu mai simt nevoia de o altă relație și nu o voi căuta. După ce am revăzut-o pe Irina, altceva nu mai pare important,” a declarat Irinel Columbeanu. Ani a intrat în viața sa doar câteva zile după ce și-a sărbătorit împlinirea a 66 de ani în compania unor prieteni, iar atracția lui pentru femeia blondă părea evidentă.

“A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o femeie rafinată, delicată, sociabilă și respectuoasă. Nu vrea să împărtășească detalii despre viața ei personală.

M-a impresionat de când am văzut-o prima dată. Ne bucurăm împreună de frumusețile Deltei Dunării, în Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Totul aici este minunat, inclusiv compania,” a dezvăluit Irinel Columbeanu. Ajuns la vârsta de 66 de ani, “Iri” a devenit extrem de selectiv în ceea ce privește alegerea unei viitoare partenere.

“Nu are nevoie să aibă un profil de Instagram, nu mă interesează asta. Doresc să fie o femeie inteligentă, respectuoasă cu mine, cu ceilalți și mai ales cu alte femei.

Lista cerințelor este lungă, dar nu vreau să sperie pe nimeni,” a adăugat fostul soț al Monicăi Gabor. Cu toate că s-a întors recent din America, după o săptămână petrecută acolo, Irinel Columbeanu se pregătește pentru o altă călătorie.

“În această lună, aventura continuă cu o vacanță la Marbella, unde am fost invitat de un bun prieten de-al meu,” a adăugat Irinel Columbeanu.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE