Sunday, September 8, 2024
HomeStiriUn adolescent de 16 ani a furat 16.000 lei de pe cardul...

Un adolescent de 16 ani a furat 16.000 lei de pe cardul tatălui său

Un adolescent în vârstă de 16 ani a demonstrat o comportare rebelă care a depășit cu mult normele specifice vârstei. A reușit să fure 16.000 de lei de la tatăl său vitreg și a cheltuit banii pentru a-și cumpăra un telefon de ultimă generație și o bicicletă electrică.

Surprinzător este și faptul că tânărul nu s-a oprit aici, ci și-a sărbătorit ziua de naștere cu sumele furate și a jucat chiar la jocuri de noroc.

Acum, Ionuț, tânărul de 16 ani, plătește un preț ridicat pentru aceste acțiuni. Judecătoria Tulcea l-a condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea de operațiuni financiare frauduloase și acces ilegal la un sistem informatic.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Ionuț a început această ispravă între 18 și 20 iunie 2021, când se afla la domiciliul mamei sale, care locuia cu Marian L., tatăl său vitreg. În acele zile, Ionuț a observat că tatăl său vitreg ținea un card bancar și pinul aferent în dormitor.

Pe 21 iunie 2021, Ionuț s-a întors la casa mamei sale și a rămas acolo peste noapte. A doua zi, când se afla singur în casa, a intrat în dormitorul lui Marian L. și a luat cardul bancar din dulap, potrivit Replica Online.

Cunoscând codul pin al contului bancar, Ionuț a retras numerar de la mai multe ATM-uri din Tulcea, ajungând la suma de 15.940 lei, bani pe care i-a folosit pentru propriile interese.

A cumpărat un telefon Samsung Note 20, o bicicletă electrică KM5-S, a jucat jocuri de noroc și și-a sărbătorit ziua de naștere cu banii furați.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE