Sunday, September 8, 2024
HomeStiriDoina Teodoru rupe tăcerea despre soția lui Cătălin Bordea

Doina Teodoru rupe tăcerea despre soția lui Cătălin Bordea

Doina Teodoru, cunoscută personalitate în televiziunea românească, a făcut o predicție surprinzătoare la Antena 1, declarând că Livia, soția lui Cătălin Bordea, nu-l va părăsi niciodată.

Într-o ironie a destinului, la scurt timp după aceste declarații, lumea a fost luată prin surprindere de vestea rupturii dintre comediul cunoscut și soția sa. Doina, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a rămas neașteptat de șocată de decizia Liviei de a părăsi căminul conjugal.

În cadrul unui episod al cunoscutei serii de roast-uri din show-ul iUmor, Doina Teodoru a vizat cu ironiile sale foștii colegi de la America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea. În acest context, a făcut o afirmație care a fost interpretată ulterior ca o predicție, dar care nu s-a confirmat.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Discutând despre căsătoria lui Bordea, Doina a declarat: „Cătălin are o căsnicie foarte fericită. Soția sa nu-l va părăsit niciodată pentru că i-a cumpărat mașină să fie sigur că nu pleacă”. Din nefericire pentru Cătălin, chiar și gestul de a-i cumpăra o mașină Liviei nu a fost suficient pentru a o convinge să rămână alături de el.

Cătălin Bordea și Livia au format un cuplu timp de 8 ani, oficializându-și relația într-o ceremonie discretă în iunie 2019, eveniment pe care Cătălin l-a făcut public abia după două săptămâni.

De-a lungul relației lor, Bordea a folosit de multe ori figura soției sale în glumele sale, exprimându-și în același timp dragostea față de ea. După victoria la America Express și câștigarea premiului de 30.000 de euro, toată lumea s-a așteptat la o perioadă fericită pentru Cătălin, însă nici premiul, nici mașina, nici declarațiile publice de dragoste nu au reușit să prevină despărțirea.

După o perioadă de separare datorată participării la America Express, relația lor a ajuns la un punct de cotitură. Conform unor surse apropiate, Cătălin Bordea ar fi apelat la ajutorul unui psiholog pentru a rezolva problemele, însă, din păcate, nu a reușit.

Un apropiat al actorului a declarat pentru CANCAN.RO: “Cătălin a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Livia avea în plan să se despart

ă înainte de plecarea lui la America Express, dar au convenit să amâne discuția până la întoarcerea lui Cătălin. Cătălin a fost cel care s-a opus vehement despărțirii, fiindcă o iubește enorm.

Chiar a apelat la un psiholog pentru a încerca să rezolve anumite probleme personale. Însă, în pofida eforturilor sale, nu au reușit să readucă flacăra iubirii la intensitatea de odinioară. În prezent sunt separați, iar el suferă mult.

A ales să-și trăiască suferința în discreție și demnitate. Livia a decis să părăsească temporar căminul conjugal. Nu a existat niciun conflict, niciun caz de infidelitate, pur și simplu iubirea lor nu mai era la fel de puternică.”

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE