Sunday, September 8, 2024
HomeStiriTragedie de neimaginat la o nuntă, A spus Da, apoi a decedat...

Tragedie de neimaginat la o nuntă, A spus Da, apoi a decedat în fața soției

Un eveniment tragic a marcat o nuntă, când mirele a decedat în fața proaspetei sale soții doar câteva momente după ce a rostit jurământul de “Da”. Tragedia neașteptată a transformat o zi menită să fie una dintre cele mai fericite într-un adevărat coșmar, lăsând mireasa în durere și întristare profundă.

O tragedie care depășește orice imaginație a avut loc la o nuntă în statul Nebraska, SUA, unde mirele, după ce a rostit cuvântul “Da”, a murit în brațele soției sale proaspăt căsătorite.

Această zi specială, pe care cei prezenți la nuntă ar fi trebuit să o celebreze cu bucurie, s-a transformat într-o amintire tragică. După ce și-au spus jurămintele, Johnnie Mae Dennis și Toraze Davis se pregăteau pentru ședința de fotografii, când mirele, în vârstă de 48 de ani, a căzut la pământ.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Într-o încercare disperată de a-i salva viața, bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde medicii au descoperit că suferea de un cheag de sânge.

Cu toate încercările medicilor, Toraze nu a putut fi salvat și a decedat. “A fost cea mai fericită zi din viața lui Toraze.

El zâmbea non-stop și puteai să vezi cât de fericit era. A fost pur și simplu cea mai frumoasă zi din viața lui,” a spus Monica Miller, o prietenă a cuplului, pentru un post de televiziune local, conform The Independent.

În urma acestei tragedii, prietena celor doi a creat o pagină pe GoFundMe, o platformă de donații, pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor pentru înmormântare. “Johnnie Mae și Toraze plănuiau să-și petreacă restul vieții împreună.

Din păcate, Toraze a murit la scurt timp după ce a spus ‘Da’… Știm cu toții că Johnnie Mae este întotdeauna acolo pentru alții. Acum este momentul să o ajutăm și noi pe ea,” se menționează în anunțul de pe platforma de donații.

Rudele și prietenii au fost alături de proaspăta văduvă în aceste momente de grea încercare. Tragedia a lăsat-o pe femeie într-o stare de șoc profund.

“S-a întâmplat într-o secundă. S-a căsătorit și a devenit văduvă în doar 10 minute,” a mărturisit un alt prieten al cuplului, potrivit aceleiași surse. Toraze Davis a ocupat o poziție

de conducere la un centru de îngrijire pentru persoanele cu dizabilități. Înmormântarea sa este programată pentru data de 5 iulie.

RECOMANDATE

POPULARE