Sunday, September 8, 2024
HomeStiriUn hoț a atacat-o, apoi s-a îndrăgostit de ea

Un hoț a atacat-o, apoi s-a îndrăgostit de ea

Amber a relatat o experiență alarmantă în care un bărbat a amenințat-o cu un pistol, punându-i arma la tâmplă.

În acele momente de tensiune, ea a fost forțată să-i dea hoțului toti banii pe care îi avea la ea, suma ridicându-se la aproximativ 100 de dolari.

Situația a luat o turnură neașteptată când, în timp ce încerca să o conduca în casă, hoțul a făcut un gest neobișnuit. În ciuda amenințării continue cu arma, acesta i-a cerut lui Amber contul de Facebook.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

„Eram tensionată și speriată, dar mi-am zis că, dacă îl voi adăuga pe Facebook, s-ar putea să plece. Și așa s-a întâmplat”, a declarat Amber pentru postul de televiziune WRTV.

Conform poliției din Indianapolis, după ce a plecat, hoțul, identificat ca fiind Boyce, a început să-i trimită lui Amber mesaje, s-a comportat într-un mod amical și a început chiar să flirteze cu ea. El a pretins chiar că îi va returna banii pe motiv că este „frumoasă”.

Unul dintre mesajele lui Boyce a fost: “Uite, vreau să-ți returnez banii. Ești prea drăguță ca să fii jefuită!”

Răspunsul lui Amber a fost măsurat și a încercat să mențină calmul în fața situației absurde. „Înțeleg, ești amabil, dar timpurile sunt dificile. Sunt conștientă de asta.”

Reacția tinerei l-a încurajat pe Boyce să insiste, propunându-i să se relaxeze împreună. Totuși, Amber a refuzat categoric oferta, menționând că este căsătorită și că îi dorește tot binele.

Ulterior, Amber a raportat incidentul și hărțuirea ulterioară, exprimându-și temerea pentru siguranța sa personală.

În cele din urmă, Boyce a fost localizat și arestat de către poliție. În prezent, se află în custodia poliției, cu o cauțiune fixată la 7.500 de dolari. Pe data de 23 iunie, acesta a fost acuzat oficial de comiterea unui jaf cu o armă de foc.

RECOMANDATE

POPULARE