Sunday, September 8, 2024
HomeStiriN-o să crezi ce obiect intim a lăsat un călător lângă scaun...

N-o să crezi ce obiect intim a lăsat un călător lângă scaun în autobuz

O imagine neașteptată a fost împărtășită pe Facebook de o locuitoare din București, provocând un val de reacții pe rețeaua de socializare. Femeia a distribuit o fotografie surprinsă în autobuzul de pe ruta 335 din capitală, operat de Societatea de Transport București (STB).

Imaginea dezvăluie o situație neobișnuită – o pereche de chiloți a fost abandonată în mijlocul autobuzului.

Postarea a atras numeroase comentarii, mulți utilizatori de Facebook fiind amuzați de această situație neașteptată. Unii dintre ei au făcut glume precum: “I-au rămas mici călătorului” sau “Îl strângeau, cât a stat în trafic nu a făcut mișcare și s-a îngrășat”.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Cu toate acestea, nu toți internauții au privit cu umor această situație, unii criticând fapta și atribuind-o lipsei de atribuții a autorităților. Unul dintre comentatori a scris:

“Avem tot felul de creaturi pentru că autoritățile și-au făcut legi ca să nu aibă atribuții. Te duci la angajații administrațiilor, că sunt polițiști sau funcționari și spun că n-au atribuții. Dar salariile le primesc – grase!”

În alte știri legate de STB, compania intenționează să renunțe la majoritatea centrelor de vânzare a biletelor. În trecut, STB s-a confruntat cu dificultăți în recrutarea de personal pentru casele de bilete.

Acum, societatea vizează să înlocuiască majoritatea acestor centre cu puncte automate de vânzare a biletelor, deja existente, unde se pot achiziționa și cartele de telefonie mobilă sau se pot plăti facturi.

Directorul STB, Adrian Criț, a anunțat măsurile pe care societatea le ia pentru organizarea vânzării de bilete. Acesta a declarat într-un interviu acordat pentru Mainnews.ro că, odată cu digitalizarea, societatea nu a mai angajat personal suplimentar după pensionarea unor angajați și a redus numărul de centre de vânzare.

Un nou proiect prevede crearea a câtorva mii de puncte automate de vânzare, asemănătoare cu centrele care vând cartele de telefon.

Sourcegandul.ro
RECOMANDATE

POPULARE