Sunday, September 8, 2024
HomeStiriIrina Boureanu rupe tăcerea după ce l-ar fi înșelat pe Cristian Boureanu

Irina Boureanu rupe tăcerea după ce l-ar fi înșelat pe Cristian Boureanu

Irina Boureanu, femeia din România despre care s-a aflat că și-a înșelat soțul cu nașul de cununie, a hotărât să rupă tăcerea și să vorbească despre relația sa cu fiica ei, Ioana Boureanu, după divorțul de Cristian Boureanu. Cei doi foști soți au avut o despărțire tumultuoasă, iar informațiile care au apărut în presă au surprins pe toată lumea. Cristian Boureanu s-a căsătorit cu Irina Boureanu în anul 2000, dar căsnicia lor a rezistat doar patru ani. Divorțul lor a survenit după ce milionarul a aflat că soția lui îl înșela chiar cu nașul de cununie, fostul ministru Sebastian Vlădescu.

După divorț, Cristian Boureanu a obținut custodia exclusivă a fiicei lor. Ioana Boureanu a locuit alături de tatăl ei, iar publicul nu a aflat prea multe detalii despre relația dintre ea și mama sa.

Recent, Irina Boureanu a venit cu lămuriri despre starea relației lor, acum când Ioana a împlinit 21 de ani și este o tânără de o frumusețe ieșită din comun. Ea a subliniat că între ele există o relație specială și că se înțeleg foarte bine. Irina Boureanu a declarat pentru click.ro: “Eu și Ioana suntem foarte bine. Ne înțelegem bine. Nu sunt probleme. În rest, ca om, zi de zi, fac foarte bine. Mulțumesc.”

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

Irina Boureanu continuă să aibă discuții și cu Cristian Boureanu, care nu a ezitat să recunoască că a avut o discuție cu nașul său de cununie chiar înainte de divorț. El a povestit: “Acum toată lumea spune, mamă, a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei. M-a invitat la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și atunci l-am ascultat, așa stăteam, și i-am zis: «auzi, am o întrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine». M-am ridicat și am plecat. Și am mers pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis că iau o pauză de 5 ani.”

Despre relația lor din trecut, Cristian Boureanu a menționat că simțea când se destrăma în spatele cortinelor și că Dumnezeu i-a oferit mereu un semn. El a explicat că certurile începeau fără un motiv aparent, dar cel puțin una dintre persoanele implicate știa de ce se întâmpla aceasta. Aceste declarații au fost făcute într-un podcast, conform ego.ro.

Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsătorie. După ce femeia s-a îndrăgostit de nașul de cununie, Irina Boureanu, acesta a divorțat de mama fetei. Dramele amoroase pentru Cristian Boureanu nu s-au oprit aici, căci și al doilea său mariaj a încheiat cu divorț. În 2007, el s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, dar și această relație a avut probleme, iar cei doi au divorțat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relație cu Cristi Borcea, cu care s-a căsătorit ulterior. În presă au apărut informații conform cărora Valentina Pelinel și Cristi Borcea aveau o relație în timpul căsniciei cu Cristian Boureanu.

Sourceas.ro
RECOMANDATE

POPULARE