Friday, September 20, 2024
HomeStiriVezi cât costă o noapte la hotelul lui Dan Bittman

Vezi cât costă o noapte la hotelul lui Dan Bittman

Pe lângă cariera muzicală de succes, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, deține și un parc de agrement situat la o distanță de 49 de kilometri de capitala României. Amplasat pe malul pitoresc al lacului Sulimanu, complexul reprezintă o investiție semnificativă a artistului, ajungând la aproximativ 700.000 de euro. În ultima perioadă, prețurile pentru cazarea oferită în cadrul complexului au înregistrat o creștere considerabilă.

Complexul lui Bittman nu este doar un loc de cazare, ci și un spațiu dedicat distracției și recreerii. Într-un cadru natural deosebit, pe malul lacului Sulimanu, el oferă o varietate de activități, de la sporturi nautice până la pescuit și relaxare. Investiția artistului, care se ridică la suma de 700.000 de euro, a fost recent revigorată prin renovarea camerelor de cazare. În consecință, tarifele pentru noaptea de cazare au crescut de la puțin peste 100 de lei la peste 350 de lei, potrivit managerului complexului.

În ciuda acestei creșteri, prețurile pentru activitățile de agrement și sportive au rămas neschimbate. “Chiar dacă tarifele pentru cazare s-au majorat în această vară, datorită renovărilor, prețurile pentru activitățile sportive și de distracție au rămas aceleași”, a menționat managerul. De exemplu, abonamentul zilnic la piscină este 30 de lei, închirierea unui caiac este 50 de lei pentru 40 de minute, iar un echipament complet pentru sporturi nautice costă 100 de lei pe zi.

Dan Bittman a remarcat că afacerea lui a înregistrat un succes notabil chiar și în perioada pandemiei. “Chiar și în timpul pandemiei, afacerea a prosperat. Probabil acum există mai multe opțiuni disponibile pentru oameni, dar la sfârșit de săptămână vin clienții noștri fideli”, a declarat artistul. În cadrul complexului, oaspeții au o mulțime de activități din care pot alege: de la pescuit și teleski, la plimbări cu canoaua sau vâslit pe lac, și până la paintball, existând un teren special amenajat pentru competiții.

Dan Bittman a menționat, de asemenea, că sunt în curs de discuții pentru amenajarea unui teren de beach-volleyball în colaborare cu Federația de Volei. Complexul oferă și posibilitatea de a savura o masă într-un cadru liniștit, iar pe lac se găsesc căsuțe de lemn disponibile pentru cazare. Indiferent dacă oaspeții aleg să petreacă o zi relaxantă la grătar sau să se bucure de varietatea de activități disponibile, este clar că complexul lui Bittman oferă o experiență completă.

“Indiferent dacă doriți să vă relaxați cu o carte pe malul lacului, să vă încercați abilitățile de pescuit sau să participați la o partidă de paintball cu prietenii, avem ceva pentru fiecare”, a declarat Bittman într-un interviu pentru FANATIK.

În plus, complexul se poate lăuda cu opțiuni de cazare confortabile. După renovările recente, prețul unei nopți într-o căsuță pe lac este de 350 de lei, în timp ce un apartament, care poate găzdui până la cinci persoane, costă 450 de lei pe noapte. Chiar dacă prețurile au crescut, managerul complexului a reiterat faptul că valoarea oferită clienților a crescut semnificativ.

Dan Bittman este încrezător în succesul continuu al complexului său. Afirmă că, chiar și în contextul pandemiei, afacerea a înregistrat un număr mai mare de clienți. Oamenii sunt atrași de multitudinea de activități disponibile și de oportunitatea de a petrece timp în natură, departe de aglomerația și zgomotul orașului.

Șefii de la Antena 1 au schimbat juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, spune o vorbă din bătrâni, și acest lucru se potrivește perfect situației recente a Andreei Bălan....

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: adevărul despre George Tal.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o carieră de peste două decenii în industria muzicală. De-a lungul anilor,...

Romică Țociu pregătește o surpriză!

Romică Țociu, cunoscutul comediant și participant la emisiunea "America Express", este într-o perioadă extrem de fericită în viața sa profesională. Recent, a anunțat un...

Ce face Răzvan Munteanu pentru Delia?

Povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu a început într-o seară plină de energie, într-unul dintre localurile de karaoke din Centrul Vechi al...

Prin urmare, activitățile artistului nu se limitează la muzică. El a reușit să-și canalizeze pasiunea și spiritul antreprenorial într-o afacere de succes care oferă oaspeților o experiență memorabilă. Fie că vine vorba de relaxare, distracție sau doar de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii, complexul lui Bittman pare să fie locul ideal.

RECOMANDATE

POPULARE