Friday, September 20, 2024
HomeStiriMotivul pentru care Doina Teodoru nu vorbește despre părinții săi

Motivul pentru care Doina Teodoru nu vorbește despre părinții săi

Doina Teodoru, una dintre cele mai apreciate personalități din lumea divertismentului din România, a optat întotdeauna pentru a-și păstra viața privată departe de ochii publicului. Cu toate acestea, recent, partenera lui Cătălin Scărlătescu a oferit câteva detalii despre relația pe care o are cu părinții săi.

Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani, a câștigat inimile publicului după aparițiile ei în emisiunea iUmor, pe care a și câștigat-o, dar și prin participarea la reality show-ul America Express, în care a concurat alături de partenerul ei, chef Cătălin Scărlătescu. Deși multe detalii despre viața actriței sunt cunoscute publicului, viața ei de familie a rămas un mister. Într-un interviu recent, Doina Teodoru a vorbit deschis despre relația cu părinții ei.

„Nu înțeleg de ce ar trebui să se cunoască detalii despre părinții mei. Nu sunt de acord. Sunt ei cumva vedete și nu știu eu? Părinții mei m-au felicitat pentru curajul de a participa la America Express și mi-au fost alături tot timpul”, a mărturisit Doina Teodoru pentru CANCAN.RO.

De asemenea, Doina a dezvăluit că există o relație foarte frumoasă între părinții săi și Cătălin Scărlătescu. Povestea de iubire pe care o trăiește cu renumitul chef a stârnit controverse datorită diferenței de vârstă, dar cei doi și-au demonstrat de-a lungul timpului armonia relației și buna lor colaborare în competiția America Express. Într-un podcast cu Mihai Morar, Chef Cătălin a recunoscut că deși a fost mereu rezervat în ceea ce privește relațiile sale, cu Doina lucrurile au luat o altă întorsătură. Tânăra l-a impresionat prin raționalitatea sa și prin faptul că îi respectă libertatea.

„Ea are ceva special. E un om complet, cu toate facultățile mintale la locul lor. Avem o conexiune, atât. Ea nu exagerează niciodată și îmi respectă spațiul personal, iar eu fac același lucru. Trebuie să le oferi oamenilor libertate.”, a declarat Scărlătescu.

Cei doi formează un cuplu de peste un an, iar povestea lor de dragoste a început la mare. „Ne-am întâlnit la Vama Veche, într-un bar, nu-mi aduc aminte exact care, pentru că totul a fost un pic haotic. Eu o știam deja,

Sourceclick.ro
RECOMANDATE

POPULARE