Friday, September 20, 2024
HomeStiriVezi garsoniera de 25.000 euro din București

Vezi garsoniera de 25.000 euro din București

Un videoclip de pe TikTok a adus în atenția publicului o garsonieră situată în București, cu un preț de vânzare surprinzător de mic – 25.000 de euro. Utilizatorii de social media s-au grăbit să descopere care sunt avantajele și dezavantajele acestei proprietăți.

Un agent imobiliar a împărtășit cu publicul imagini din interiorul acestei garsoniere scoase la vânzare în Capitală. Locuința, situată în zona Militari Residence, un complex rezidențial în plină expansiune, a stârnit interesul multor români.

Videoclipul TikTok dezvăluie că garsoniera are o suprafață de aproximativ 31 de metri pătrați. Motivul pentru care prețul este atât de accesibil se datorează poziției sale – se află la demisol, cu vedere spre parcarea supraterană.

Agenția imobiliară care administrează proprietatea a dezvăluit că nu este vorba de o singură garsonieră la vânzare, ci de patru, care pot fi achiziționate la un pachet de 100.000 de euro. Firma susține că aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să le închirieze ulterior.

Reacțiile la anunțul despre garsoniera din Militari Residence au fost diverse. Unii utilizatori de internet au găsit situația amuzantă, exprimându-și îngrijorarea că locuința ar putea fi inundată în cazul unei ploi torențiale. Alții au ridicat întrebări cu privire la rentabilitatea investiției, în timp ce unii au subliniat faptul că locuința nu se află, de fapt, în București, ci în comuna Chiajna, din județul Ilfov.

Cu toate acestea, există și persoane care consideră că prețul este prea mare, având în vedere că proprietatea se află la demisol. Deși opiniile sunt împărțite, este clar că această garsonieră a stârnit un interes semnificativ în mediul online.

RECOMANDATE

POPULARE