Friday, October 18, 2024
HomeStiriO influenceriță și-a mâncat o bucată din propriul corp

O influenceriță și-a mâncat o bucată din propriul corp

O influențatoare a șocat internetul cu o dezvăluire neașteptată: a gustat din propria persoană. Nu doar atât, dar a inclus chiar și partenerul ei în această experiență neobișnuită, servindu-i o bucată din propria sa carne într-un preparat de spaghete bolognese. Relatarea ei a captivat instantaneu atenția utilizatorilor de rețele sociale, devenind rapid un subiect viral.

Paula Gonu, o influențatoare populară, este protagonista acestei povești incredibile. Alegând să încerce ceva ce pare desprins dintr-un film de groază, tânăra a mâncat o bucată din propriul corp. Dar povestea nu se oprește aici. Într-o mișcare îndrăzneață, Paula a decis să împartă această experiență cu partenerul ei de viață.

Totul a pornit de la o intervenție chirurgicală în urma căreia medicii i-au extirpat o parte din cartilajul genunchiului. Surprinzător, medicii i-au oferit bucata de cartilaj, probabil fără a anticipa ce planuri ar putea avea Paula cu ea.

Relatând întâmplarea pe platforma Twitch, Paula a dezvăluit că a gătit și consumat bucata de cartilaj pe care i-au dat-o medicii. Partenerul ei a fost șocat când a descoperit ce a mâncat de fapt. Reacția internauților nu s-a lăsat așteptată, comentariile de mirare și dezaprobare curgând din toate direcțiile. Cu toate acestea, Paula a susținut că nu vede nimic greșit în ceea ce a făcut, comparându-l cu actul de a consuma carne de animal.

“Au pus ceea ce au îndepărtat într-un recipient mic, precum cele folosite pentru probele de urină, și l-au pus în alcool, astfel încât să rămână așa atâta timp cât voiam eu”, a explicat Paula. “O săptămână mai târziu, am început să glumesc cu partenerul meu. I-am spus că vreau să îl mănânc pentru că era o parte din mine și trebuia să îl pun înapoi în corpul meu. Am vrut să pot spune că am mâncat o bucată din propriul menisc”, a povestit influențatoarea, pe rețelele de socializare.

Această mărturisire neconvențională a adus cu sine un val de discuții în mediul online, demonstrând încă o dată cât de neprevăzut poate fi universul influențatorilor și a contentului pe care îl oferă.

Sourcewowbiz.ro
RECOMANDATE

POPULARE