Thursday, September 19, 2024
HomeStiriCine sunt concurenții America Express 2024

Cine sunt concurenții America Express 2024

Urmează o nouă ediție a îndrăgitului show de supraviețuire, America Express, și lista concurenților pentru sezonul 2024 începe deja să ia formă. Se pare că vedetele nu pot rezista tentației de a se înscrie în această aventură excepțională.

Printre celebritățile care s-au înscris deja în competiție se numără Tavi Clonda și Gabriela Cârstea, un duo artistic cunoscut și apreciat. Roxana Ciuhulescu, vedeta de televiziune și fost model, se va alătura provocării alături de soțul său, Silviu Bulugioiu, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO. Roxana a mărturisit că ar participa la un astfel de show numai alături de soțul ei, exprimându-și încrederea că ar face față cu brio.

O altă surpriză a sezonului 2024 vine din partea a doi tineri cunoscuți: Alexia și Aris Eram, copiii prezentatoarei de la Pro Tv. Deși mama lor lucrează pentru postul concurent, cei doi au acceptat provocarea lansată de Antena 1 și se vor afla printre participanți.

Mihai Trăistariu, cunoscutul artist și participant la alte show-uri de televiziune, a vorbit recent despre posibilitatea de a lua parte la America Express. Într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, acesta a dezvăluit că a fost contactat pentru a se alătura competiției, însă a ezitat din cauza efortului și a dificultăților pe care le implică. Mihai preferă emisiunile cu un accent mai puternic pe latura artistică și nu ar dori să se îndepărteze pentru o perioadă lungă de timp de afacerile sale.

Rămâne de văzut ce alte surprize ne va aduce noul sezon America Express 2024!

Sourceciao.ro
RECOMANDATE

POPULARE