Thursday, September 19, 2024
HomeStiriCântăreață româncă a căzut de pe scenă în timpul spectacolului

Cântăreață româncă a căzut de pe scenă în timpul spectacolului

La un festival recent, o scenă neașteptată a surprins atât audiența, cât și colegii unei cântărețe de muzică populară din România. În timp ce își interpreta melodia, artista a căzut pe scenă, prăbușindu-se peste membrii orchestrei. Acest incident a stârnit o undă de șoc în rândul celor prezenți, care s-au alarmat văzând-o pe cântăreață căzută. Să aflăm despre cine este vorba!

În timpul unui concert, o cântăreață de muzică populară a trecut printr-un moment dramatic. Evenimentul a avut loc în Sadova, la Festivalul “10 pentru folclor”. În timpul interpretării unei melodii, Oana Bogza Pintea – acesta este numele artistei – a făcut un pas în spate, înspre dirijorul său, neștiind ce avea să urmeze.

Un moment de neatenție a dus la un incident nefericit: cântăreața a alunecat pe o husă și s-a prăbușit peste orchestră. Colegii săi, speriați de ce se întâmpla, au încercat să o ajute. Unul dintre ei a încercat chiar să o prindă, dar nu a reușit. Incidentul a fost filmat și videoclipul a devenit rapid viral pe internet.

Cu toate acestea, artista a reușit să-și adune forțele, a revenit pe scenă și și-a continuat melodia. La finalul evenimentului, Oana Bogza Pintea a discutat despre incident. “Așa cum spune și melodia mea, sunt o femeie puternică, așa că nu m-am lăsat intimidată și mi-am continuat cântecul. Nu am făcut nimic rușinos sau greșit, pur și simplu s-a întâmplat. Cântecul a continuat și viața merge înainte.

Am făcut câțiva pași în spate, dorind să îmi întâlnesc privirea cu cea a dirijorului pentru a-i face semn că melodia se apropie de sfârșit. Am călcat pe husa unei boxe, materialul a fost alunecos și am pierdut echilibrul. Am încercat să mă redresez, dar am alunecat din nou.

Norocul meu a fost că am căzut pe husa boxei, care avea și un burete. M-am ridicat rapid și mi-am revenit. Dirijorul a încercat să mă prindă, dar nu a reușit. Am apreciat foarte mult faptul că orchestra a continuat să cânte, ceea ce mi-a permis să îmi termin piesa. Viața merge mai departe, indiferent ce se întâmplă!”, a declarat Oana Bozga Pintea.

Sourceimpact.ro
RECOMANDATE

POPULARE