Thursday, September 19, 2024
HomeStiriȘtefania Costache face declarații despre doctorul care a drogat-o

Ștefania Costache face declarații despre doctorul care a drogat-o

Într-un caz care a ținut prima pagină a presei, Ștefania Costache, cunoscută publicului ca fostă concurentă la iUmor, duce o bătălie juridică de trei ani cu stomatologul Costin Berechet. Costache susține că acesta a drogat-o și violat-o în 2020, când a apelat la serviciile stomatologice ale lui Berechet. Cu toate acestea, procesul pare a stagna, așa cum a mărturisit chiar ea într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO.

Costache, cunoscută și sub pseudonimul Lolrelai, a vorbit deschis despre dorința ei ca stomatologul să fie condamnat și închis. Cu toate acestea, ea a recunoscut că perspectiva ca acest lucru să se întâmple nu este foarte optimistă. În plus, a exprimat confuzie în privința soției medicului, care este psihiatru de profesie, și nu înțelege cum aceasta își poate susține soțul în aceste circumstanțe.

În 2021, Costache a împărtășit publicului experiența sa traumatizantă printr-un vlog, povestind despre vizita la cabinetul stomatologic al lui Berechet în 2020 și consecințele dezastruoase ale acesteia. Ea a acuzat că a fost drogată și apoi violată în apartamentul medicului. În ciuda plângerii sale depuse împotriva stomatologului, ancheta a fost greoaie, mai ales că Berechet a negat cu vehemență acuzațiile. Costache a declarat pentru CANCAN.RO că, din păcate, violul nu a putut fi demonstrat, motiv pentru care cazul a fost catalogat ca abuz sexual.

Ștefania și avocatul ei lucrează neîncetat pentru a convinge instanța să schimbe încadrarea juridică a faptei. Dorința sa este ca stomatologul să fie condamnat și închis nu doar pentru faptele comise împotriva ei, dar și a altor femei care, la rândul lor, au avut curajul să depună plângeri împotriva lui Berechet.

Costache a oferit detalii suplimentare în interviul pentru CANCAN.RO, menționând că stenogramele furnizate de investigatori dezvăluie cuvinte jignitoare adresate de stomatolog despre ea și avocatul ei în conversații cu alți prieteni. În plus, ea a exprimat confuzie și frustrare față de poziția soției lui Berechet în această situație.

Costache a mai afirmat că, deși avocatul lui Berechet a contestat acuzațiile, contestația a fost respinsă. În ciuda acestui fapt, ea crede că perspectiva de a obține dreptate în instanță pare îndndoielnică. Ea a dezvăluit că Berechet a mai avut plângeri penale, chiar cu 6 luni înainte de a fi acuzat de ea. Mai multe femei au depus plângeri împotriva lui, însă, din nou, nu s-a putut demonstra violul, ci doar abuzul sexual. În ciuda faptului că probele ADN ale lui Berechet au fost găsite pe hainele ei, instanța nu a putut stabili cu certitudine că a avut loc un viol. Costache și avocatul ei încearcă acum să schimbe încadrarea juridică a faptei, argumentând că nu poate fi considerată doar ca abuz.

Costache a declarat că Berechet nu a mai încercat să ia legătura cu ea de când a început procesul. Cu toate acestea, a citit în dosar că medicul vorbește despre ea cu prietenii lui, folosind cuvinte jignitoare.

În privința soției lui Berechet, un psihiatru, Costache a exprimat uimire și confuzie. Ea nu înțelege cum soția lui Berechet poate să nu realizeze că soțul ei are probleme, mai ales că există multe alte femei care susțin că au avut experiențe similare cu ale ei.

Șefii de la Antena 1 au schimbat juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, spune o vorbă din bătrâni, și acest lucru se potrivește perfect situației recente a Andreei Bălan....

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: adevărul despre George Tal.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o carieră de peste două decenii în industria muzicală. De-a lungul anilor,...

Romică Țociu pregătește o surpriză!

Romică Țociu, cunoscutul comediant și participant la emisiunea "America Express", este într-o perioadă extrem de fericită în viața sa profesională. Recent, a anunțat un...

Ce face Răzvan Munteanu pentru Delia?

Povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu a început într-o seară plină de energie, într-unul dintre localurile de karaoke din Centrul Vechi al...

“Nu pot să înțeleg de nicio culoare… e clar că soția lui nu are cum să îl creadă nevinovat. Adică OK, a ieșit cu una, să spunem, când am ieșit eu și am vorbit. Poți să pui la îndoială. Dar când vin alte 20 care vorbesc… De diferite vârste, din diferite orașe, din diferite perioade. Începi să te prinzi că nu e un complot împotriva bărbatului tău. Că nu suntem în filme. Având și o fetiță… E clar că e dezaxat. Eu mi-aș proteja copilul în locul ei”, a concluzionat Ștefania Costache în interviul acordat pentru CANCAN.RO.

Această poveste subliniază dificultățile cu care se confruntă victimele de abuz sexual și viol în încercarea de a obține dreptate. Este esențial ca sistemele noastre juridice să găsească modalități mai bune de a trata aceste cazuri și de a proteja victimele.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE