Thursday, September 19, 2024
HomeStiriPreviziunile despre cutremur a celebrei clarvăzătoare

Previziunile despre cutremur a celebrei clarvăzătoare

Maria Ghiorgiu, o clarvăzătoare cunoscută, a publicat pe internet un mesaj care a creat neliniște în rândul românilor. Ea îi încurajează pe oameni să se roage în aceste momente dificile.

În timp ce scria pe blogul său, Maria susține că a auzit un glas care-i spunea: “Trebuie să mai și plecăm de-acasă!”. Ulterior, în viziunea ei, a apărut o încăpere în care se aflau doi tineri veseli și plini de energie, așezați la o masă. Tinerii s-au ridicat și au ieșit pe ușă, moment în care a început un cutremur puternic și amețitor. Masa de lângă geam, la care stătuseră cei doi tineri, începuse să se clatine foarte tare.

Maria Ghiorgiu descrie cutremurul ca fiind extrem de intens, iar din cauza becurilor aprinse chiar și în timpul zilei, nu a putut să determine dacă viziunea ei avea loc în timpul zilei sau al nopții.

Din păcate, clarvăzătoarea avertizează că vom auzi despre un astfel de cutremur violent în viitorul apropiat și îndeamnă oamenii să fie pregătiți și să se roage, făcând referire la mesajul pe care l-a primit. Acest mesaj ar putea fi interpretat ca un sfat de a fi precauți și de a lua în considerare posibilitatea unui cutremur, plecând de-acasă atunci când este necesar.

RECOMANDATE

POPULARE