Thursday, September 19, 2024
HomeStiriFiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost traumatizat de mic

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost traumatizat de mic

David Pușcaș a vorbit recent despre momentele dificile pe care le-a trăit în timpul în care a locuit în casa Luminiței Anghel, mama sa adoptivă. Într-o discuție cu Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii „În Oglindă” de la Kanal D, David a mărturisit că unele dintre experiențele sale traumatizante sunt legate de Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel.

David a relatat cum, după ce Silviu a intrat în viața lor, atmosfera din casă s-a schimbat semnificativ, iar el a fost supus unor restricții severe. Printre altele, trebuia să ajungă acasă la o anumită oră și nu avea voie să mănânce din frigider sau să petreacă timp în sufragerie alături de ceilalți membri ai familiei.

Pe lângă aceste restricții, David susține că a fost victima unor acte de violență din partea lui Silviu Dumitriade. Povestea sa include descrierea unei scene în care a fost lovit cu pumni și picioare, în timp ce mama sa adoptivă nu intervine pentru a-l proteja.

David a mai relatat că a fost nevoit să suporte și pedepse inimaginabile, cum ar fi să doarmă în scările de bloc, chiar și în timpul iernii când era frig afară. Unul dintre cele mai mari regrete ale lui David este faptul că nu a ales să trăiască alături de tatăl său, Marcel Pușcaș, când Luminița Anghel s-a despărțit de el.

Tânărul consideră că Luminița Anghel este o persoană toxică și se întreabă ce a însemnat el pentru ea, având în vedere că a trăit 18 ani în casa unui străin. Luminița Anghel s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade în 2012, iar împreună au un fiu, Filip. David a fost adoptat de Luminița în timpul căsniciei sale cu Marcel Pușcaș. Artista a mai fost căsătorită înainte cu Dragoș Anghel.

RECOMANDATE

POPULARE