Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteDana Budeanu vrea să se interzică telefoanele mobile în școli

Dana Budeanu vrea să se interzică telefoanele mobile în școli

Dana Budeanu, cunoscută pentru stilul său direct și ferm, a câștigat apreciere pe internet după ce a oferit o serie de sugestii președintelui Klaus Iohannis și ministrului Educației, Ligia Deca, despre cum ar trebui implementată o reformă reală în sistemul de învățământ. Budeanu a abordat subiectul tragic al evenimentelor recente din Serbia, în care un copil a ucis mai mulți colegi, profesori și paznici cu o armă de foc.

Mama și stilista Dana Budeanu a subliniat importanța încurajării copiilor să renunțe la dispozitivele electronice și să se implice mai mult în lumea reală. Ea a declarat că interzicerea telefoanelor mobile și a accesului nelimitat la internet în școli ar elimina 80% din probleme. În plus, Budeanu a sugerat implementarea unor uniforme școlare și închiderea porților școlii la ora 8:30, precum și instalarea camerelor de supraveghere în clase și pe holuri, cu excepția băilor.

Budeanu a criticat puternic ministrul Educației, Ligia Deca, pe care o consideră incompetentă. Ea a cerut o schimbare de urgență în conducerea ministerului sau implementarea unor reguli stricte pentru a salva școala românească și noua generație. Stilista a subliniat importanța aplicării unor reguli și amenzi în cazul nerespectării acestora și a menționat că toate marile națiuni și imperii au civilizat lumea prin forță și disciplină.

@magic_mike07 #viral #foryou #foryoupage ♬ original sound – magic_mike07

Cine este Dana Budeanu?

Dana Budeanu este o stilistă, designer de modă și personalitate media din România. Ea este cunoscută pentru abordarea ei directă și sinceră în ceea ce privește stilul, moda și diverse subiecte sociale. Dana Budeanu a devenit o figură publică notabilă datorită colaborărilor sale cu vedete, precum și a aparițiilor sale în mass-media, și pe Youtube unde își exprimă adesea opinii puternice și necenzurate despre problemele din societate și din lumea modei. În plus, Budeanu a fost implicată în numeroase proiecte caritabile și de responsabilitate socială.

RECOMANDATE

POPULARE