Sunday, September 8, 2024
HomeVedeteAlex Delea prins în fapt cu Sarah Prodan

Alex Delea prins în fapt cu Sarah Prodan

Cu aproximativ o lună în urmă, CANCAN.RO surprindea o interacțiune între Alex Delea și Sarah Prodan la clubul Nuba din București. Fostul câștigător al Survivorului părea să flirteze cu blondina, dar, după cum declară acum Alex Delea, situația a fost interpretată greșit. Într-un interviu exclusiv, fostul “Faimos” vorbește despre adevărul din spatele relației cu Sarah și despre o persoană care i-a schimbat viața.

După succesul filmului “Haita de acțiune”, în care a jucat, Alex Delea a devenit mai cunoscut și a atras atenția publicului feminin. În timpul filmărilor, a avut ocazia să-l cunoască pe Mugur Mihăescu, pe care îl consideră aproape ca pe un tată. Despre întâlnirea cu Sarah Prodan, Alex Delea explică faptul că nu a existat nimic neobișnuit între ei și că sunt doar prieteni.

Alex Delea a menționat că mama sa a fost cea care l-a informat despre articolul apărut în CANCAN.RO și că el abordează toate aceste lucruri cu umor.

Cât a primit Antonia pentru a deveni imaginea unei case de pariuri: o sumă pe care...

**Antonia Dă Lovitura Financiară: Devine Imaginea Betano pentru 2,2 Milioane de Euro** Antonia, una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste din România, a reușit...

Elevii încep școala luni, 9 septembrie. Când vor avea cei mici prima vacanță din noul an

**Elevii Încep Școala pe 9 Septembrie 2024: Calendarul Complet al Anului Școlar 2024-2025 și Momentele de Odihnă Mult Așteptate** Luni, 9 septembrie 2024, elevii din...

Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo, la Paris. Românul, cel mai bun judoka nevăzător din...

**Alexandru Bologa: Povestea unui Campion Paralimpic la Judo** Alexandru Bologa, un nume care a devenit sinonim cu excelența în lumea judo-ului paralimpic, a reușit să...

11 relatări biblice ce stârnesc întrebări

Biblia este plină de povești puternice care au influențat credința și moralitatea de-a lungul secolelor. Unele dintre acestea, însă, ridică întrebări etice dificile despre...

CANCAN.RO: Noi am dat un material când vorbeai cu Sarah Prodan, la Nuba, ce a fost acolo, Alexandru?!

Alex Delea: Am primit acel articol de la mama. Ea e foarte la curent cu tot ce se întâmplă în lumea asta, față de mine.

CANCAN.RO: Cu descrierea, din partea ei, fiind care?

Alex Delea: Ceva de genul – «ce-ai făcut, mă?». M-am uitat la cele spuse și zic «unde a mers totul, atât de departe», eu vorbeam cu ea, absolut normal. Eu vorbesc mai tactil, sunt mai drăgăstos de felul meu, cu oricine.

De asemenea, el a dezvăluit că a petrecut Paștele alături de bunica sa și că a fost profund impresionat de relația pe care a dezvoltat-o cu Mugur Mihăescu, pe care îl numește Garcea.

Într-un moment în care a fost întrebat despre vedeta care l-a impresionat cel mai mult, Alex Delea a răspuns că a fost Mugur Mihăescu, cunoscut drept Garcea. Delea îl admiră pe acesta, amintindu-și de serialele și replicile sale din copilărie. În timpul filmărilor, Garcea l-a ajutat pe Alex cu o problemă la spate, întărind relația lor și făcându-l pe Delea să-l considere “ca un tată pe care nu l-am avut”.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE