Friday, September 20, 2024
HomeVedeteIrinel Columbeanu îndurerat de ziua lui de naștere. Fiica sa...

Irinel Columbeanu îndurerat de ziua lui de naștere. Fiica sa…

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, suferă enorm din cauza dorului de fiica sa, Irina, care trăiește cu mama ei în America. Nu a mai văzut-o pe fiica sa din 2018 și nu știe când se va întâmpla această revedere. Columbeanu mărturisește că ar fi cel mai frumos cadou de ziua sa, care se apropie, să o vadă pe Irina în România.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de peste patru ani, de când aceasta a plecat să locuiască în Statele Unite. Deși telefonatele pe care le primește de la fiica sa ajută, dorul său este imens. Irinel este mândru de realizările Irinei și se bucură de succesul ei, chiar și de la distanță. Cu toate acestea, el este conștient de sacrificiul pe care l-a făcut pentru binele fiicei sale.

Columbeanu a investit mult în educația Irinei, asigurându-se că ea urmează una dintre cele mai bune școli private din capitală și participă la numeroase activități extrașcolare. Irina a învățat de mică limba engleză și franceză la un nivel avansat și și-a dezvoltat pasiunea pentru pictură, care i-a adus recent venituri substanțiale din vânzarea unor opere de artă.

Irinel a decis să ofere fiicei sale o viață mai bună și a acceptat ca Irina să locuiască în America alături de mama ei. El nu știe când se va întâmpla revederea cu fiica sa, deoarece totul depinde de decizia Monicăi Gabor.

Irinel a mai povestit despre cea mai frumoasă aniversare pe care a avut-o, organizată de fosta sa soție, Monica Gabor, care i-a oferit un cadou inedit – o stea cumpărată în numele său. Din păcate, certificatul cu coordonatele astronomice ale stelei a ars într-un incendiu în 2021, iar acum Irinel nu mai știe unde se află steaua care poartă numele său.

Cine e Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu este un om de afaceri român, cunoscut pentru averea sa și relațiile de-a lungul timpului cu lumea mondenă și politica din România. S-a născut într-o familie de muncitori, și a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din România în anii ’90 și 2000, având afaceri în diverse domenii precum imobiliare, energie și telecomunicații.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, o cunoscută prezentatoare și vedetă de televiziune din România. Cuplul are împreună o fiică, pe nume Irina, care a devenit subiectul multor discuții în presa tabloidă datorită situației lor familiale și a faptului că Irina locuiește acum în America cu mama ei. Irinel și Monica au divorțat în anul 2011, iar relația lor a continuat să fie intens mediatizată de-a lungul anilor.

Sourcecancan.ro
RECOMANDATE

POPULARE