Monday, May 6, 2024
HomeVedeteMirela Vaida revoltată pe prețurile Tarom

Mirela Vaida revoltată pe prețurile Tarom

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, pare să aibă parte de ghinioane în ultima vreme. După incidentul cu Wizz Air, vedeta s-a confruntat cu un alt eveniment neplăcut. Fără să ezite, Mirela a ales să împărtășească aceste experiențe cu fanii ei pe rețelele de socializare.

Pentru a se bucura de o vacanță în familie, Mirela Vaida a planificat să-și surprindă copiii cu o vizită la Disneyland Paris. Totuși, a fost nevoită să anuleze călătoria din cauza prețurilor exorbitante ale biletelor de avion. Prezentatoarea și-a propus să plece într-o mini vacanță de Rusalii alături de cei mici, dar suma cerută pentru cinci bilete de avion dus-întors a determinat-o să se răzgândească.

- Advertisement -

Deși se aștepta ca biletele să fie costisitoare, Mirela a fost surprinsă să descopere că prețul total depășea 10.000 de lei. Nemulțumită de situație, vedeta a luat atitudine pe internet, criticând TAROM, compania aeriană cu care intenționa să călătorească. Mirela a subliniat faptul că prețurile astronomice nu sunt accesibile pentru majoritatea românilor și s-a întrebat pentru cine sunt destinate aceste servicii.

Postarea Mirelei Vaida a generat numeroase reacții din partea internauților. Unii au considerat că vedeta se plânge deși și-ar permite, de fapt, să cheltuie o sumă considerabilă pentru o astfel de călătorie, dar nu dorește să investească banii în acest scop. Cu toate acestea, nemulțumirea ei a scos în evidență dificultățile cu care se confruntă mulți români atunci când doresc să călătorească în vacanță, din cauza prețurilor ridicate ale biletelor de avion.

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, fiind cunoscută și pentru talentul ei muzical. Aflați în continuare mai multe detalii despre viața și cariera Mirelei Vaida și cum a ajuns să fie atât de apreciată în lumea televiziunii.

- Advertisement -

Născută la data de 16 martie 1982, în Târgu Frumos, Mirela Boureanu Vaida are 39 de ani și și-a făcut debutul în televiziune încă de pe vremea când era în clasa a XI-a, la liceu, în Iași. În 2004, a început să lucreze ca moderatoare, colaborând cu Cosmin Seleși. După ce a prezentat populara emisiune „Mireasă pentru fiul meu”, Mirela a devenit gazda emisiunii „Acces Direct”.

Educația Mirelei Vaida include absolvirea Liceului de Informatică „Grigore C. Moisil” din Iași, unde a obținut o medie impresionantă de 9,62 la examenul de Bacalaureat. Ulterior, a urmat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA din București. În 2006, a terminat un master în Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Drept a Universității București, obținând o medie de 9,66.

Pe lângă realizările sale academice, Mirela Vaida a urmat și o carieră muzicală. Ea este solistă vocală a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București. De-a lungul timpului, a cântat în trupa Ho-Ra și a fost, de asemenea, membră a trupei D’Or. Cu un parcurs remarcabil și o carieră diversificată, Mirela Vaida a reușit să se impună ca o figură de referință în televiziunea românească și în lumea muzicală.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

Most Popular

Vezi câți bani cere Erika Isac pentru un concert!

Erika Isac, la vârsta de 24 de ani, s-a impus ca o prezență marcantă pe scena muzicală actuală. Ascensiunea sa a fost accelerată recent...