Monday, May 6, 2024
HomeVedeteCum se menține Adelina Pestrițu slabă. Află trucul său

Cum se menține Adelina Pestrițu slabă. Află trucul său

Adelina Pestrițu a ajuns la concluzia că echilibrul este cheia pentru o siluetă perfectă. Chiar dacă nu se abține de la dulciuri și alte mâncăruri delicioase, vedeta utilizează un truc înainte de ședințele foto pentru a arăta impecabil. Într-un interviu acordat ego.ro, Adelina Pestrițu a recunoscut că deseori consumă alimente care nu sunt neapărat sănătoase și nu contribuie la silueta pe care o dorește. Meniul ei include dulciuri, burgeri, shaorma, dar se asigură că merge la sală și face mai mult sport atunci când se abate de la o alimentație sănătoasă.

„Pentru a putea mânca tot felul de prostii, fac sport. Mănânc orice fel de dulciuri și alte mâncăruri nesănătoase. Nu cred că există excepții. Mănânc burgeri, shaorma, dulciuri și beau uneori băuturi carbogazoase. Cred că dacă există un echilibru, adică mănânci, îți satisfaci toate poftele, dar mergi la sală, faci tratamente corporale și te hidratezi bine, nu ar trebui să apară probleme. Echilibrul este benefic în orice situație.”

- Advertisement -

Ciocolata este preferata vedetei și nu intenționează să renunțe la acest dulce. Adelina Pestrițu aplică câteva trucuri înainte de ședințele foto pentru a arăta impecabil. Înainte de proiectele pe care le are, mănâncă salate și renunță complet la băuturile carbogazoase, fast food și dulciuri.

„Ciocolata este incredibilă, nu cred că aș putea renunța la ea. Nu cred că aș putea să mănânc doar ciocolată amăruie, vreau să simt gustul autentic de ciocolată. Am perioade în care mănânc doar salate, de obicei înainte de un spot publicitar. Acolo simt că trebuie să fiu în cea mai bună formă a mea. Renunț la dulciuri, fast food, băuturi carbogazoase. Cresc frecvența orelor de sport și numărul de tratamente. Așa reușesc să fac față.”

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că are în total 27 de tatuaje și nu regretă niciunul. Multe dintre admiratoarele sale au început să își facă același desene pe corp ca și ea. „Am 27 de tatuaje și nu le regret, dar nici nu mi-aș mai face altele. În acest punct, sunt mulțumită cu mine. Poate aș scoate unul dintre ele, care nu mi-a plăcut de la început. Nu are legătură cu ceva care m-a deranjat. Rep

- Advertisement -

rezintă sensul vieții. Aș vrea să îl elimin pentru că nu îmi place nici poziționarea, dar, așa cum ți-am zis, nu mi-a plăcut de la început, mi-a dat un sentiment care m-a făcut să zic: «La ce îmi mai trebuia mie tatuajul acesta?». Dar, având 27, m-am obișnuit, oamenii mă știu. Cred că n-ar fi o surpriză pentru cineva care să mă angajeze pentru un spot publicitar și să zică: «WOW, tu ai 27 de tatuaje!». Bună dimineața, sunt pe Instagram toată ziua, le vedeți cap coadă!”

Pe Instagram, unde este urmărită de aproape două milioane de persoane, Adelina Pestrițu a recunoscut ce intervenții estetice are. Vedeta nu s-a ascuns și a mărturisit că are implant mamar, rinoplastie și injecții cu acid hialuronic, dar și botox. Adelina Pestrițu consideră că multe persoane publice ascund faptul că au intervenții estetice, pentru că se tem că vor fi judecate. Fosta prezentatoare de la Kanal D crede că nu este nimic greșit în a apela la medicul estetician atunci când simți nevoia, dar, în primul rând, este de părere că fiecare persoană ar trebui să se simtă bine în pielea ei.

Adelina Pestrițu încurajează transparența în privința intervențiilor estetice și consideră că fiecare individ ar trebui să fie confortabil în propria piele. Ea își asumă deschis alegerea de a apela la medicul estetician și își exprimă dorința ca oamenii să nu se simtă presați să ascundă sau să se rușineze de deciziile lor în ceea ce privește aspectul fizic. Adelina susține importanța echilibrului între a-ți satisface poftele și a menține un stil de viață sănătos, care să includă sportul și tratamentele corporale.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

Most Popular

Vezi câți bani cere Erika Isac pentru un concert!

Erika Isac, la vârsta de 24 de ani, s-a impus ca o prezență marcantă pe scena muzicală actuală. Ascensiunea sa a fost accelerată recent...