Thursday, September 19, 2024
HomeVedeteDupă divorț, CRBL se confesează: Ce zice despre relația cu partenera mai...

După divorț, CRBL se confesează: Ce zice despre relația cu partenera mai tânără cu 23 de ani.

În ultima vreme, divorțul a devenit tot mai frecvent în lumea showbiz-ului, iar CRBL, unul dintre artiștii cunoscuți din România, a surprins pe toată lumea când a anunțat despărțirea de soția sa după 16 ani de căsnicie. Vestea a fost cu adevărat șocantă, mai ales că artistul și partenera sa păreau să aibă o familie solidă și de invidiat. Însă, la doar jumătate de an după divorț, CRBL și-a refăcut viața alături de o femeie cu 23 de ani mai tânără. Într-o serie de interviuri recente, cântărețul a dezvăluit cum își vede viitorul, ce l-a determinat să ia această decizie și cum își trăiește acum viața.

CRBL despre viața după divorț

Într-un interviu recent, CRBL a vorbit deschis despre despărțirea sa și despre cum se simte după această schimbare majoră în viața sa. El a mărturisit că, în ciuda dificultăților prin care a trecut, a reușit să își găsească un echilibru și să se concentreze pe lucrurile importante, precum muzica și viața personală. “Sunt bine, chiar foarte bine. Divorțul s-a încheiat, am închis acel capitol din viața mea și acum merg înainte. Avem o relație normală, prietenoasă, și fiecare își vede de drum. Nu are rost să trăim într-o minciună doar pentru a păstra aparențele”, a explicat artistul.

CRBL a subliniat că, deși a fost un proces dificil, decizia de a se separa de soția sa a fost una necesară. “Nu poți să stai pe loc, trebuie să mergi înainte. Și da, recunosc, și eu am partea mea de vină în tot ce s-a întâmplat. Dar, la finalul zilei, doar eu știu ce e mai bine pentru mine și ce îmi lipsește”, a adăugat el.

Diferența de vârstă nu este un obstacol

Una dintre cele mai comentate aspecte ale noii relații a lui CRBL este diferența de vârstă dintre el și noua sa iubită, care este cu 23 de ani mai tânără decât el. Deși acest lucru a stârnit numeroase comentarii în rândul fanilor și în presă, CRBL nu se lasă afectat de părerile altora. “Oamenii tot judecă diferența de vârstă și spun că e prea mare. Am văzut comentarii care sugerează că diferența ideală ar fi de 5 sau 7 ani. Dar cine decide asta? Eu nu cred că există o regulă când vine vorba de iubire. Trăiesc viața mea, nu a altora, și mă simt bine așa cum sunt”, a spus CRBL.

El a recunoscut că în trecut a fost gelos, dar acum a ajuns să se cunoască mai bine și să înțeleagă ce își dorește cu adevărat de la viață. “Descopăr lucruri noi despre mine și îmi place ce văd. Viața devine tot mai simplă, iar eu vreau să mă bucur de fiecare zi”, a adăugat artistul.

Relația cu noua parteneră

Deși CRBL a fost destul de discret în ceea ce privește detaliile despre noua sa relație, el a lăsat să se înțeleagă că lucrurile merg foarte bine între ei și că se bucură de fiecare moment petrecut împreună. “Nu exclud ideea unei noi căsătorii. Nu știu ce va aduce viitorul, dar nu spun nu acestei posibilități”, a dezvăluit artistul, lăsând loc de interpretări cu privire la posibile planuri de viitor alături de noua sa parteneră.

CRBL a mai subliniat că înțelege faptul că viața personală a unei persoane publice este adesea supusă judecății altora, dar că el nu își lasă viața influențată de aceste comentarii. “Oamenii te judecă mereu, dar nu îmi pasă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine, nu pentru a mulțumi pe altcineva”, a spus CRBL.

Planurile de viitor

Pentru CRBL, viitorul este plin de oportunități, atât în plan personal, cât și profesional. El a dezvăluit că lucrează intens la noi proiecte muzicale și că este extrem de concentrat pe cariera sa. “Muzica este pasiunea mea și vreau să continui să fac ceea ce îmi place. Fiecare zi este o nouă provocare și mă bucur să am ocazia să creez”, a declarat el.

Șefii de la Antena 1 au schimbat juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Ulciorul nu merge de multe ori la apă, spune o vorbă din bătrâni, și acest lucru se potrivește perfect situației recente a Andreei Bălan....

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: adevărul despre George Tal.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o carieră de peste două decenii în industria muzicală. De-a lungul anilor,...

Romică Țociu pregătește o surpriză!

Romică Țociu, cunoscutul comediant și participant la emisiunea "America Express", este într-o perioadă extrem de fericită în viața sa profesională. Recent, a anunțat un...

Ce face Răzvan Munteanu pentru Delia?

Povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu a început într-o seară plină de energie, într-unul dintre localurile de karaoke din Centrul Vechi al...

Artistul a mai adăugat că timpul pe care îl petrece cu noua sa iubită îl ajută să se deconecteze și să se bucure de lucrurile mărunte din viață. “Relația noastră este frumoasă și mă simt norocos să am alături o persoană care mă înțelege și mă sprijină”, a spus CRBL.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre el și partenera sa este mare, CRBL nu vede acest lucru ca pe un obstacol și este de părere că dragostea nu are limite. El este determinat să continue să își trăiască viața așa cum consideră că este mai bine și să nu se lase influențat de părerile celor din jur. “La finalul zilei, doar eu știu ce este mai bine pentru mine și pentru cei dragi mie”, a concluzionat artistul.

Astfel, CRBL își continuă drumul într-o nouă etapă a vieții sale, deschis la noi experiențe și cu speranța că viitorul îi va aduce și mai multe momente fericite. Totodată, el rămâne fidel principiilor sale și nu lasă judecățile celor din jur să îi afecteze deciziile. Viața de după divorț nu a fost ușoară, dar CRBL pare să fi găsit echilibrul de care avea nevoie, atât în plan personal, cât și profesional.

RECOMANDATE

POPULARE